måndag, maj 26

Krymp, bröst, krymp

Inte nog med att Acneblusen inte går igen i ärmarna, den glipar i knäppningen också. Precis under mjölkbehållarna. Jagämnar sy dit en liten tryckknapp på insidan. Känns inte så hot att visa magen när man är påklädd. Tycker jag.

Men! Nu ska jag sluta berätta om min kropp. Lovar. I allafall på ett tag. Kanske ni vill veta mer om mina vader i morgon?

6 kommentarer:

Kottemor sa...

Funkar alltid med små säkerhetsnålar.
Mitt lilla husmors tips är att spara alla man får när man är ute och köper de där nya tjusiga kläderna, så sätter man dit dem på insidan så de ej syns där det behövs:)

Anonym sa...

Det är lika bra att du skänkerr den till mig , det är ju bara problem med den där blusen.
ewac

Linda K sa...

kottemor: letade febrilt efter en sån i morse, men jag har nog kastat alla. nu sitter där en tryckknapp! :)

ewac: he he, ja vi får väl se... ;)

Minna sa...

jag viskar samma mantra.

Linda K sa...

minna: tillsammans är vi starka.

Anonym sa...

Ett tips är att istället för tryckknapp (som ibland går upp av sig själv, och som kan synas lite från sidan) är att sy fast en liten knapp osynligt på INSIDAN av knapphålsslån (dvs sy bara stygnen genom ETT lager tyg), så att knappen pekar innåt, och sy sedan ett knapphål på själva knappslån. Extraknappen knäpps mot insidan och blir garanterat osynlig till skillnad från en tryckknapp som ju tvingar isär tygerna några millimeter och därför lätt syns. Dessutom går knappen inte spontant upp som vissa tryckknappar under pressure... ;)

Herregud, låter verkligen komplicerat! Men så brukar jag göra när det behövs, och blir alltid nöjd med resultatet. (Perfektionist - moi? Nej, absoluuut inte...)