söndag, maj 18

Jag undrar så

Är det någon som tittar på Andra avenyn, eller är det en sån där serie som bara går och går men aldrig kommer till dörren?

14 kommentarer:

Minna sa...

Jag tittar inte. Men det är ju verkligen JÄMT på tv...

Kemistens brorsdotter på 16 år sa att det var skitbra... jag trodde inte så pass mycket på hennes omdöme att jag ville börja kolla...

Anonym sa...

Mamma kollar på det fast lite sådär i smyg, hon skäms en aning. Kanske för att SVT hade nån undersökning på sin hemsida om hur gamla Andra Avenyn-tittare var, och mamma verkade vara den enda över typ 20 :P

Linda K sa...

minna: tonåringar ser så mycket trams så :P

emma: ha ha gulligt :)

No-one sa...

Inte jag.

Linda K sa...

pixalexia: inte jag heller!

yllet sa...

jag håller med Minna, det är verkligen hela tiden på någon svtkanal!! jag fattar inte om det är samma avsnitt som de visar om och om och om igen eller om det emellanåt är nya. men det verkar iaf som om de valt schysst musik!

Linda K sa...

yllet: urr jag tycker det verkar väldigt Varuhuset!

Anonym sa...

Andra Avenyn ??????

Unknown sa...

Jag erkänner - jag kollade de första två månaderna. I efterhand på SVT-play. Sedan "missade" jag ett par veckor, glömde vart jag slutade och orkade inte... Jag kan inte säga att saknar det.

Linda K sa...

ingela: serien som alltid är på när man slår på tv:n!

lg: ja jag har ju aldrig sett så jag kan inte uttala mig egentligen :)

Anonym sa...

Jag tittade på det ett tag, men tröttnade... eller har inte tid. Hade jag haft tid hade jag i och för sig suttit och kollat på allt som går på tvn.

Linda K sa...

mammsen: jag trodde jag skulle bli så nu när jag har bebis, men jag hinner aldrig! bara på kvällar. kanske lika bra :)

Anonym sa...

Tjänstgjorde utomlands ett halvår, med tillgång till bara en svensk kanal, nämligen SVT Europa. Andra avenyn blev vårt favorithatobjekt på TV, det gick 6 dagar i veckan på bästa sändningstid och det fanns inget annat att välja på. Slutade se på TV helt och hållet.

Linda K sa...

nina: det säger kanske en del om serien... :P