lördag, april 19

I "nattens" hetta

Ibland, när man just svalt ner två panodiler och känner sig huttrig, vill det sig inte bättre än att man slinter med klickfingret inne hos Mint&Vintage just när det är gratis frakt-kampanj. Antagligen är man en smula feberyr, eftersom man vågar sig på att kalla hem ett par vita jeans i en storlek som för stunden känns väldigt avlägsen.

Man gör nog bäst i att gå och lägga sig.

7 kommentarer:

Smartasmia sa...

Äshdå..du kommer att vara där innan du hinner ropa hejsan. Och krya lilla sötingen!

Anonym sa...

Oj stackars dig! Jag fick bröstinflammationer i en strid följd med min andre son, först efter tre (!!)antibiotikakurer gav det sig.

hoppas din man kan vara hemma med lillan och hjälpa till, för sjuk är man.

Linda K sa...

smartasmia: förr eller senare :P tack söta!

b-m: huga. dom tyckte inte jag var tillräckligt infekterad så jag fick ingen anitbiotika. hoppas hoppas det bara ger med sig :S

Anna ser dej sa...

När jag fick mjölkstockningskänning ställde jag mig lääääääääänge i duschen, duschade brösten varmt varmt varmt och masserade. Hjälpte hyfsat tyckte jag. Också att massera i mjölkens riktning medans jag ammade. Ulk. Ont som tusan gör det ju... Men, man kan känna sig en smula bättre av ett par nya jeans, som inte är gravvo-storlek:D Hoppas det är bättre idag!

Linda K sa...

anna ser dej: jag bodde en stund i dusch igårkväll :) skönt!

snart snart snart kommer jag förhoppningsvis i mina gamla goda heans igen!

Anonym sa...

Jag hade nog en extra ilsken bakterie :-/. Ville själv först bara klara upp saken med receptfri medicin men efter ett par omgångar av hög feber skrev läkaren ut antibiotka. Han sade att det kan bli bröstböld, och det ville jag inte ha. Sa han.

En orka-kram till dig!

Linda K sa...

b-m: uh det låter läskigt! tack rara :)