torsdag, april 17

Collect them all!

Maken och jag log mot varann när vi läste på förpackningen sonen just fått. Hans första Bilar-bil. En grön Chick Hicks. "Collect them all" Ha ha ha, they wish skrockade vi.

Nu, ett knappt år senare vågar jag inte ens räkna hur många bilar han har. Sonen tycker fortfarande Bilar-bilar är coolt men har lugnat sig något. Det har inte hans föräldrar. Vi är besatta att hitta nya bilar. Vi vill samla dem alla!

8 kommentarer:

e sa...

Den är läbbig den där leksaksindustrin. Kommer den inte åt barnen går den på föräldrarna istället. Och de verkar ju vara ett lättare byte dessutom ;)

Linda K sa...

e: hu ja! och, hur gick det till?

Katti sa...

...och fortfarande ingen bild på Carl där han inte har en cars/bilar tröja ;-) Jag tycker det är underbart! Hur många tröjor har han..?

Anonym sa...

sådär var jag med Starwars-grejor, lasersvärd och gubbar. När sonen tröttnade fortsatte jag själv. Ända tills huset svämmade över - då sålde jag alltihop :)

Linda K sa...

kattis: ha ha, fast det är nog lite slump. idag har han en tisha med traktor :)

hedgehog: HA HA HA :D

Bondhustrun sa...

Men Cars-grejerna ÄR ju fina, jag är också fånigt intresserad. Och på tradera säljs de dyrt. Tur man ska till USA snart... :D

Anonym sa...

Visst är det vansinnigt! Dessutom gör vi likadant!! Jag och maken tycker bilarna är superkuliga och roas nog mer av dem än vad lill-killen gör. Jag gillar den gula som skumpar...

Linda K sa...

bondhustrun: ja där hittar du dom för en tjuga styck :D

ullis: ha ha ha!!! ramone?