måndag, april 28

Fina långa?

Jag är lite sucker för långa klänningar och kjolar. Det ser så fint ut. På andra iallafall. Den här klänningen ser ganska fab ut på tv-reklamen. Tveksamt om den är lika fantastisk i verkligeheten?

Provade en svart silkig lång kjol med galenfärgade mönster på H&M en dag när jag var uttråkad i mitt lilla centrum. Men den ville sig inte alls. Samtidigt som den säkert ser galant ut på nån snyggo modell.

Hittade en lång jeanskjol på vinden. Urr, den får ligga kvar där några år till!

7 kommentarer:

Minna sa...

För mig är det ett problem med långklänning... När man går så trasslar den in sig mellan benen och det är varken snyggt eller vekvämt... men det ser fint ut på stillbilder!

Linda K sa...

minna: man får låta bli att röra sig helt enkelt!

Petra sa...

Jag har faktiskt investerat i en nästan hellång klänning till sommaren. Gillar tanken på att man liksom kan gömma sig under den, de dagar man tycker att det behövs...men jag har inte provat gå i den så det är mkt möjligt att den beter sig så som Minna säger

Linda K sa...

petra: jag tänker lite likadant, man kan gömma ofördelaktigheter under. men kan man amma...?

Åsa sa...

Åh men du är ju rätt lång så det borde bli fab. Själv ser jag ut som en telefonkiosk ( som min mamma skulle säga) i långa klänningar. Fast det kankse blir en ändå! Borde passa Nya Stumpan...

PGW sa...

Jag letar frenetiskt efter långa klänningar, men det finns ju bara korta! Hjälp, någon som sett långa, gärna sådana som man inte behöver stryka!

Linda K sa...

stumpan: bara det inte blir för mycket tyg... typ marimekko.

tpgw: kolla odd molly?