måndag, oktober 16

Vecka, gå fort

Visst visst, det är fyra dagar kvar, det är bara för två två dygn och det är inte jättelångt bort. Men det är en barnfri semester och jag tänker skriva en packlista! Fredag till söndag, jag hinner ju ha en massa på mig. Sser framför mig country chic a la engelsk "Miss Marple"touch. Ridstövlar är ett måste. Söt blus, stickad ofta, Mulberryhalsduk och så vidare.

Helgen som var hann vi knappt umgås på tu man hand, maken och jag. Kändes det som. Ska bli ändring på det nästa helg. Sova ut (till skillnad från i natt när sonen först härjade i vår säng, och när han äntligen somnade om började maken snarka, vilket ledde till att jag flyttade till sonens säng), promenera (med ridstövlarna!), äta gott utan avbrott och utbrott, mysa och pysa, ****, spa:a och uppleva lite kultur. Och visst ja, vi ska visst förbi Vingåker också.

6 kommentarer:

Désirée sa...

Din natt verkar vara en kopia av min. Kl. 4.00 kommer dottern till sängen (tillsammans med dockan Lisa, såklart!). Efter en halvtimmes sparkande somnar hon och maken (som också har blivit förkyld) börjar snarka. Jag flyttar till hennes säng och somnar till slut. En halv timma senare kommer maken in och säger att klockan är mycket och jag måste upp och jag känner mig som en dålig morsa, dessutom!!!

Linda K sa...

démonée: inte dålig mamma alls! Man måste ju få sova för att orka med. Kosta vad det kosta vill :)

Anonym sa...

Låter helt underbart!

Linda K sa...

malla: mmmm :)

Anonym sa...

Mysigt - vi var på spa i helgen - visserligen med illbatting -men det var härligt ändå!

Linda K sa...

anna: ha ha det känns helt osannolikt att sova två nätter utan illbatting! Kommer bergis att toksakna honom bara därför :P