fredag, oktober 13

Där fick jag

Men jag brukar ha flyt, så jag skrattar den 13:e rakt i ansiktet MOHAHAHAHA!

Hade knappt publicerat förra inlägget förrän fredag den 13:e slog till med full kraft. Lyckades med konststycket att deleta större delen av bloggen igen. Gha! Duktig flicka som jag är har jag ju säkerhetskopia hemma, men det är ändå enerverande. Dessutom hade någon använt min kaffemugg. Min min min! Och inte diskat den. Höjden av äckel.

Men, nu är bloggen återställd och muggen diskad och gömd. Jag sitter hemma i eftermiddag, efter att ha flängt på bankärende på lunchen och ätit med maken. Efteråt fick han en puss på munnen som tack för maten. Och säger då:

Har du en produkt på munnen?

En produkt? Ja jo jag har Rose Petal Salve, som för övrigt är helt super. Inget klet, försvinner inte, och är bara skön på läppen. Köp en och gör en god gärning, går till bröstcancerforskning!

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh shit. Tur att du hade en backup. Jag kanske borde backupa min - det bröjar ju liksom blir endel nu...

Linda K sa...

kerstin: det är inte helt dumt, särskilt när man som jag lyckas radera med jämna mellanrum! ;)

Doris och Rita sa...

Så det var det som hände. Hur gör man det? Finns det en knapp som man ska (undvika) att trycka på? Så jag inte riskerar att göra det alltså ;)

Min brukar inte vilja pussa mig när jag har "klet" på läpparna, eller så torkar han av dem demonstrativt efteråt. Tycker att han är söt med lite glansiga mjuka läppar. :)

Anonym sa...

Ha ha ha! Det var himla kul sagt av din make. Din nya frippa är ju att dö för! Du måste vara Sveriges SJP, klär i allt. :-) Gillar förresten Blondie-tröjan bättre än Rolling Stones-tröjan, så, bra val!

Linda K sa...

asha: det är när jag är inne i Template:n och grejar som jag uppenbarligen råkar radera kod. Slarvigt av mig :P

nä dom verkar inte gilla klet :D

linda: jag dör av stolthet, tack! mmm blondien kändes vassare :)