fredag, augusti 11

Tjata tjata tjata

Ursäkta, men det här är lite terapibearbetning fär mig själv. På måndag ska jag till frissan och jag ältar ännu om jag ska klippa mig eller inte. Ändrar mig ungefär varannan dag. Fortsätta spara? Klippa kort busig frisyr? Sätter mest upp det nu för tiden, känns halvspännande. Å andra sidan vet jag att självlocket gör mäktig entré när håret blir kort och att det lever sitt eget liv. Visst visst det växer ut, men inte SÅ snabbt ändå. Får rådgöra med min frisör om hårets tillstånd...

Åh gymma värld!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så fin ditt mullbär är. Visst är det en bayswater? Satt och dreglade när jag surfade på Mulberrys hemsida tidigare idag. Vill ha, vill ha ;) Vad fick du ge för din skönhet?
Supersnygg som vanligt är du Linda. Du är en kvinna med stil. Kramis/anna

Linda K sa...

anna: tack rara! jag beställde bäret på nätet, och eftersom dom tabbade sig lite fick jag 20 procent rabatt och fri frakt. helt ok! och japp, det är en bayswater:)

Anonym sa...

Ååå, våga busig kort frisyr! Superläckert ju.

Anonym sa...

Ja - våga kort busig frisyr! Fler kvinnor borde göra det, det ger mer personlighet än alla likriktade långa frisyrer! Go for it!

Polly sa...

Klipp av det!
Säger fegaste långhårspolly, lätt rosévinsrusig och missinassen.

Linda K sa...

anonymous: instämmer, tack! :)

polly: *fniss!* kul kväll? men DU har ju långt tjockt fint hår, du är finfin i det. Tack för stöd :D

Anonym sa...

Har ju också gluttat/dreglat på ditt bär länge... den är så fin.Var i väskbutiken här hemma och smekte och pratade med den häromdagen. Han såg mäkta ledsen ut när jag gick utan honom :) Men någon fyller år snart. *håller tummarna så dom blir blå*
Du är väldigt snygg i håret men jag håller med om att inför varje ny säsong vill man göra något nytt. Kanske en lugg?
Ha det bra.

Linda K sa...

matte kattiz: jag hoppas bäret får komma hem till dig på födelsedagen! Mmm sugen på nåt nytt, klarar aldrig samma frisyr för länge. Tack! :)

rosa fluff sa...

Det där med hår är svårt, funderar själv på att klippa mig..
Men det är ju lättare att säga till andra. Klipp dig.

Cecilia sa...

Vet hur det är att inte klara samma frisyr länge, jag måste byta minst en gång om året (färg eller frisyr). Jag har precis klippt det kort och är så nöjd, våga du också. Som du säger "Det växer ju snabbt ut igen".

Anonym sa...

Jag tycker att du ska klippa av det en bit så att det blir mer volym och lite rufsigare, men absolut inte för kort. Det är kul ett tag, men sedan ledsnar man eftersom variationsmöjligheterna är små. Har klippt mig kort i ett antal omgångar, men alltid ångrat mig efter ngn månad. Nu blir det aldrig mer kort för min del. Man är mer beroende av att gå till frissan ofta ju kortare det är.

Anonym sa...

Inte för kort - håller med Camilla Thulin om att kvinnor över 30 ska passa sig för korta frisyrer. Halvkort kanske, lite uppklippt?

Linda K sa...

rosa fluff: jag hör dig :)

cecilia: kloka ord, tack :D

linda s: nä jag vill ju inte se ut som en straffånge, men rätt kort ska det vara ändå i så fall. Vill inte ha nåt mellanting, antingen långt eller kort. Och gott. Tack för råd! :)

anonymous: smaken är som baken, men det där med att en viss ålder inte ska ha vissa frisyrer tycker jag är strunt. Du ska se att jag blir fin i kort. OM jag klipper av det... ;)

Översättarhelena sa...

Tänkte just säga att man inte ska klippa av så fina självlockar som dina. Men är det så att de kommer fram bättre när håret är kort så är jag böjd att ändra mig ...

Linda K sa...

helena: tro mig, dom kommer fram... :P

Anonym sa...

Ljuva Linda,
Nu är jag gift! Håret har kapats en bra bit och lockarna har kommit fram ordentligt. Så sött! Våga klippa! :)
åker på honeymoon snart så jag blir borta ett tag härifrån. Abstinens!!

Hej på er alla glada!
kram från lycklig
sanna

Linda K sa...

sanna: GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Hoppas smekmånaden blir underbar :D Och tack för inspirationen, jag tror håret ryker i morrn! :P

Anonym sa...

Go for it! Jag håller inte med Camilla Thulin, kolla vad snygg Kylie M är i sitt superkorta hår. Och har man självlockigt som Du tycks ha, ja då kan man verkligen klippa det riktigt kort för då lägger det sig fint runt huvudet. Om du annars vill ha en kort frisyr men med känslan av långt, kolla in Acnes modell (bilden med skinnjackan), shopbops modell eller Sienna M´s första klipp - kanonsnygga frisyrer! Och lättskött...vilket ju är en fördel för yrkesarbetande modeintresserade småbarnsmammor som mig själv!

Linda K sa...

anneca: jamen det är PRECIS som shopbops modell jag ivll se ut! :D Tack för stöd!