fredag, augusti 18

Lägesrapport vit månad

Mitt nyttiga leverne fortsätter. Drygt halva tiden har gått och jag sköter mig exemplariskt. Förutom två tiramisu i Spaninen då. Känner redan resultat, det ska nog bli ordning på de här jeanslåren i höst också. Fast nu kommer helgen förstås. Med kräftskiva. Helgerna är alltid svåra. Ord som "smågodis" och "ostbåge" liksom hänger i luften.

Igår när jag veckohandlade (katjing! vuxenpoäng) stod jag och klämde på en påse mashmallows och undrade om jag skulle ta med den hem om jag får panik i helgen. Men sen skärpte jag till mig. Finns det hemma är det klart man lättare faller för frestelsen. Köpte inte ens riskakor med ostsmak. Maken fick en påse smågodis iallafall. Tänkte att jag kunde få ett glossy magazin istället, som kompensation. Slängde ner en Vogue i vagnen, men sen kom jag på att jag inte vill ha engelska utan amerikanska så den åkte tillbaka till hyllan. Fullkomligt lördagsgodislös!

Men frukt har vi i drivor hemma. Det vankas fruktsallad i afton. Helt ok det med.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Duktiga du! Fredag för mig är smågodis i min Hearts skål från Kosta Boda.Ibland även en Marabou chokladkaka.Mina jeans känns också något lösare,tillbaka på jobbbet (går inte att småäta)och en hel del powerwalkande på morgonen är väl en del av anledningen.Trevlig fredag!

Anonym sa...

Smågodis is the shit!

Speciellt "Lys melk", de kan jag äta med sked.

Kinapuffar också... o Polly...

Sunflower sa...

Du är duktig du! Själv är jag inte alls lika duktig. :( Skärpning här!!!

Anonym sa...

Om det är jeanslåren du vill åt ska du sluta cykla och minska på annan träning för ben.

Muskler gör att låren blir stora.

Jag tycker iofs det är snyggt med muskler, men är du ute efter pinnsmala ben då får du hoppa över träning.

Linda K sa...

anci: jo jag brukar också få snaska lite på helgerna, men nu har jag ju min vita månad. helg helg på dej me :)

inge gidos: men inte nu längre va? ;) ingen bulla till em-fikat!

sunflower: man kan börja när som helst :P

anonymous: men jag kan inte sluta träna, då mår jag dåligt. Och jag har inget emot muskler, det är ju snyggt. Träning och sunda matvanor = ok ben, resonerar jag. Men tack för tipset! :)

Anonym sa...

fruktsallad med lite turkisk yoghurt å lite lönnsirap i is the shit. gärna ngr rostade hasselnötter till. aoh, tusen gånger godare än lösgodis...

Linda K sa...

emma: mmm vad gott det låter, jag är på! :)

Anonym sa...

Den fruktsalladen måste jag prova! :|

Anonym sa...

Va duktig du är! Blir det något deltagande i Tjejmilen då?

Linda K sa...

anneca: blir inget midnattslopp i morrn, går på kräftskiva istället. Inte så sugen på tjejmilen, har sprungit den några gånger och ledsnat. springer lite på måfå då och då istället :)

Linda K sa...

vintagejessica: vad gullig du är, tack :) jo lite slisk i flytande form... men vit månad är vit månad... :P

Anonym sa...

G. har köpt både bulla och frukt till "vårt" fika :). Kommer du att "synda" imorgon? (då menar jag inte godis) Ska jag köpa med mig? Assnygg frisyr och schysta skoinköp!! Vill också ha. Ska kolla in Kista på måndag.

Anonym sa...

Synd på Tjejmilen, annars hade jag kanske sett ditt nya hårklipp IRL.

Linda K sa...

anita: ja det hade jag tänkt. Tar med mig, gör det du med :) På måndag? vill du luncha? :)

anneaca: jag kan alltid ändra mig... :)

Anonym sa...

Ja, man kan alltid ändra sig! Tjejmilen är ju en kul grej, särskilt för mig: helhelgsshopping med syrran och lite motion. Några tips på bra affärer att besöka där på "baksidan" av Svea Rike? :)

Linda K sa...

anneca: absolut en kul grej, får se hur jag gör... åhå sthlm är fullt av kul affärer, allt från H&M, NK och Zara till ÅhelnsCity, TopShop och hela Biblioteksgatan. Nåt speciellt ni är ute efter?

Anonym sa...

All möjlig rolig shopping, Zara och TopShop finns inte i vår lilla stad - inte någon av de andra affärerna heller förresten som du nämner. Å så gärna tips på något trevligt ställe att äta. Vi kommer att bo vid Humlegården. Jättetacksam för tips!

Linda K sa...

anneca: Grev Turegatan (precis vid Humlegården) har Filippa K, Twist & Tango, Anna Holtbald, Bruns Bazar, Chanesse (kul och lite dyr secon handbutik), och så ligger ju Sturegallerian där med Zara, Massimo Dutti, Boomerang och allt vad det är. För skor gå till Rizzo och Footlight! Biblioteksgatan är kul. Finns fullt med mysiga matställen runt Humlegården. Grodan, Halv grek plus turk, Beirut Café, Divino, Ett Litet Hak... uj uj listan kan bli hur lång som helst! Hoppas ni får en toppenhelg. Kanske kanske ses vi :)

Anonym sa...

Stort tack! Och trevlig helg!