onsdag, augusti 23

Men det är inte därför jag är här

Jag skulle inte skriva om grå koftor, jag skulle skriva om att det regnar. Och om att jag eventuellt är ett pucko som ändå cyklar. Det går icke att komma torr till jobbet. Man kan väl inte cykla med gummistövlar? Och allt annat blir dyngsurt. Regnställ hjälper inte heller. Eller är det jag som svettas så kopiöst att kläderna under ändå är blöta? När jag kom fram till jobbet i morse fanns det vatten i mina röda högklackade. Som låg i ryggsäcken! Allt annat hade jag lagt i plastpåsar, men så tänkte jag att såå mycket kan det väl inte regna ändå?

Hon skulle snart upptäcka hur fel hon hade.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Regnställ är helt hopplöst ur kondenssynpunkt men bara laptopen klarar sig så är jag nöjd!

Linda K sa...

den tjocke konsulten: datorn får stanna på jobbet! :)

Ett herrans pappaliv sa...

Lite roligt det där med image. Min tonårsdotter vägrade att sätta på sig regnställ i morse. Lite faderligt sa jag till min extremt morgontrötta dotter; "Men älskling, ska du cykla med paraply? Du kommer att bli dyngsur!"
Svar: "Ska väl du skita i, jag kanske måste ta taxi och den får du betala isf..."... Säger hon med nyfönat hår och omsorgsfullt sminkad..;) På väg till tåget möter jag två av hennes tjejkompisar utan varken paraply eller regnställ. Image går alltså före förnuft, iaf om man är 14 och ett halft..;)

Linda K sa...

ett herrans pappaliv: ha ha ha! ja den ungdomen. Har en bonusdotter som är 13, märker tydliga liknande tendenser. Långt långt bak i huvudet har jag dock minnen av hur det var, smink = livsnödvändighet, regnställ = töntfaktor 1000 :)

Anonym sa...

klart man kan cykla i gummistövlar! Känslan när man kör rakt igenom en vattenpöl utan att bli blöt!! Och med tanke på hur många snygga gummistövlar det finns nu är det ju inget att tveka över. Har köpt en enkel regnponcho på Stadium som inte är fullt så varm som regnställ - rekommenderas

Unknown sa...

Man behöver inga gummistövlar. Cyklar man genom en vattenpöl gar man helt enkelt ett "famelyft" med fötterna upp mot styret så slipper man bli blöt om fötterna.

Problemet är när det är regnpölar överallt.

Fin pose BTW.

Minna sa...

Jag ser att lagt in mig under prima bloggar!

Jag hade gummistövlar på mig idag. gröna sköna. men jag cyklade inte utan haltade till tbanan med min grymma träningsvärk.

Linda K sa...

lotta: mina gummistövlar är enorma! måste nästan fota och visa. Det får bli blöta gympadojor för mig... och så inbillar jag migatt regnponcho är en vindstoppare?

janne: vatten överallt i luften och överallt på marken, tyvärr hjälper inga famehopp :(

tack :)

minna: som sagt, mina är aningen bauta... men till en söt sommarklänning kanske :)

klart du ska vara bland prima bloggar!

Struntlillstrumpa sa...

Anta min höst-utmaning: 10 saker som sätter guldkant på tillvaron!

Veckans KK sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

struntlillstrumpa: ok!

Anonym sa...

Jag kommer bli känd som den som smyger utmed husväggarna i vasa stan när jag går mellan de olika ställena.8 allt för att inte bli blöt)
ewac

Anonym sa...

tricket är att stoppa hela väskan i en påse! inte så glammigt, men man kan ju välja nån snyggare påse än icas!

Linda K sa...

ewac: och jag som hon som cyklar i ösregn. folk på jobbet skakar bara på huvudet åt mgi :P

jag har tre H&M-påsar i min rygga! :) var bara klackarna jag missade i morse :(

Anonym sa...

Ha ha... Hör av dig till mig så ska jag fixa ett par vita låga seglargummistövlar ifrån Tretorn till dig! Dessa kan du ha på vid eventuella regnturer!

tretorn@spray.se

Linda K sa...

anonymous: jaså hoppsan! jag slänger iväg ett mail :)