onsdag, september 5

Tragik

Snubben eller snubban som delar ut tidningen här har tagit för vana att försova sig, för var och varannan morgon när jag huttrar ut i morgonrocken är brevlådan tom. Vansinnigt irriterande. När jag kommer hem efter jobbet ligger tidningarna där. Jag vill läsa på morgonen, inte på kvällen!

Så nu sparar jag dagens försenade olästa tidning till i morgon. Om snubben eller snubban försover sig igen. Är inte det tragiskt så säg?

9 kommentarer:

marie sa...

Det var precis det som fick oss att avsluta prenumerationen. Framför allt när man pulsar ut i snön kvart i sex och får pulsa tomme tillbaka. Jag menar, morgonrock och strumplös i vinterkängor och ingen utdelning. Kan få den mest stoiska att ge upp tidningen. Efter löfte om bättring höll vi ut ett tag, men det blev aldrig bättre. Vår sida av gatan är dessutom den "första" sidan och tidningen SKA vara utdelad till kl 6 enligt DN/SvD.

Långt svar på ditt inlägg - tydligen är det fortfarande ett trauma, trots att det gått nästan ett halvår sedan senaste tidningen

Annie - PD sa...

Kanske en dold manick med timer på brevlådan som ger en elstöt om tidningen kommer försent?

hedgehog-sara sa...

lägg en grävling i brevlådan. då lär dom sig.

cicci sa...

Fy vad irriterande. Sånt gör mig morgonsur. Du, din rutiga klänning (tunika..??) är bara så ,jättesnygg att jag vill kasta mig ner till Lindex för att göra en copycat. Det var väl Lindex? Nyligen va? :)

Elin sa...

Apropå min kommentar i ditt IKEA-Anna-inlägg hade jag nyss en intressant konversation med iGod (länk finns i IKEA-kommentaren). Det känns som att hans svar förklarar en hel del om varför världen ser ut som den gör...


Me:
Have you heard the song "What if God smoke cannabis"?
God:
No. Tell me more.
Me:
DO you smoke cannabis?
God:
Only for medical purposes.
Me:
Are you smoking right now?
God:
At this moment Why? Are you offering any?
Me:
Only if you can pay.
God:
I am not sure about your hypothesis. How old are you?
Me:
22.
God:
I spend all my time online.

cicci sa...

Hördu, såg att du hade armvärmare. Något för mig att sticka kanske. Sugen på ännu en copycat. Om jag inte orkar, vad köper man dem?

Linda K sa...

marie: men man vill ju ha tidning på morgonen. kollar du på nätet istället då? eller njuter en god bok? :)

annie: den tanken har slagit mig :D

hedgehog: att aldrig komma tillbaka ja ;)

cicci: lindex is da shit, ja. väldigt olikt mig, men den är väldigt söt ja :) finns att shoppa online också om den skulle vara slut i butik. rätt stora i storlekarna.

elin: ha ha ha!!! gud är galen.

cicci: helt vanliga benvärmare inhandlade för några år sen på H&M. barnavdelningen tror jag till och med, eftersom dom är rätt tighta.

Marie sa...

Vi läser nätupplagan alt. att det blir en god bok, vilket inte heller är fel.

Viss oro nu då dottern skall ha temat veckans nyheter i skolan och de skall klippa ut från tidningen. Hur gör vi nu då?

Linda K sa...

marie: plockar på er motro? eller skriv ut från nätet!