torsdag, december 5

Blazer schmäzer

Hör upp, ägare av Isabel-Marant-för-HM-blazern!

Jag fick hem densamma idag. Och tycker den är väldigt fin. Men, hur användbar? Vad tycker ni som har erfarenhet av den på ett eller annat sätt (provat, klämt på, sett på bild, har på sig...)?

Något säger mig att den dessutom kommer att göra sig bättre när fickorna sprättats och sprundet bak inte är ihopsytt. Vilket jag ju inte kan göra förrän om jag bestämmer mig för att behålla.

Kul eller lite ful?


8 kommentarer:

mis(s)match sa...

Du skulle ju inte köpa en till kavaj ;)

Jag tycker att den är snygg när man drar åt den lite baktill och knyter bandet bak...

mis(s)match sa...

Sedan är den snygg över en tunn ulltröja under och slagen uppvikt och omlott (titta hur Columbine har sin). Jag gillade mest att den är lite stretchig och lagom oversized. Jag gick upp en storlek för att vara säker att den skulle passa, för storleksmässigt är hela kollektionen lite mindre än HM´s egen, tycker iallafall jag med mina 181cm

Unknown sa...

mis(s)match: jag ville ta hem och känna på den. provade en storlek större tidigare, den drunknade jag i. hm, funderar vidare...

Katarina sa...

Jag gillar den och jag tror att just du verkligen skulle kunna göra den rättvisa. Den är strikt och avslappnad på samma gång. Riktigt cool. Fast skärpet förstår jag inte riktigt poängen med.

Anonym sa...

Jag tycker den är sisådär, får
ingen wow-känsla när jag ser den.

Anki

Unknown sa...

katarina och anki: ååååhhh så tycker ni klokt men OLIKA! ;D

Anonym sa...

Jag gillar min, har min vanliga storlek och säger därför jaaaaa :)
/Moa

Garderobenmin sa...

Säger också ja! Är ju ett ultimat plagg, gör vilka bralla som helst kostymig och cool....tycker att det är mycket 70tals YSL över den. Skulle ha den hängig och öppen....om man inte kör utan ngt under och drar ihop den med skärp i midjan - hello nyårsklädd!