torsdag, april 18

Hur mycket har DU i huvudet?

Själv har jag alldeles för mycket nu för tiden. Det visar sig på allehanda udda sätt. Som ikväll. Jag hämtade ut ett paket på väg hem.

Jag låser cykeln, går in och hämtar paketet, går tillbaka mot cykeln. Inser att jag inte vet var jag gjort av cykelnyckeln. Vän av ordning har inte koll på en sån simpel sak, hinner jag tänka innan någon ropar efter mig: Hallå var det du som tappade dom här? Mina nycklar såklart. Tackade så mycket och trampade hem.

En halvtimme senare hade jag hämtat upp dottern på dagis. Med bil, eftersom jag behövde åka förbi lill-Ica.

Jag hastar in i butiken och handlar det jag ska. På vägen ut hör jag någon ropa efter mig Hallå är det dina bilnycklar? Javisst. Jag hade lämnat dom vid kassan. Tackade översvallande och åkte hem.

Lite semester vore trevligt. Då skulle jag kanske hinna med allt?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Körde en liknande variant idag när jag gjorde i ordning försändelser med enkäter idag:

"Och så lägger jag in informationsbrev. Och 14 enkäter. Och en personlig hälsning. Och svarskuvert. Och så in i stor kuvertet. Och klistra för. Och skriva adress. Skrev jag namn på svarskuvertet? Nej f-n... sprätta. Igen. H-vete.. den här gången hade jag skrivit...."

//Lovisa

Anonym sa...

Inget att oroa sig över.. Jag känner igen fenomenet. När det går utanför rutinerna kan alla glömma saker. Stollholmsregionen har ju inte bjudit till cyckelföre någon längre tid- ovan med nyckeln.
Bil till dagis och Ica- möjligen ovant det också...

C´est normal, mon chere!!

/ C.

mis(s)match sa...

Visst skulle det vara skönt med någon extra timme varje dag och mindre "måsten" alt. semester? Jag känner just nu inte heller att man hinner med vardagslivet vilket resulterar i att jag sover för lite för att hänga en glömt tvätt och precis som du letat efter cykelnyckeln...
/hon som efter ett 14 timmars pass försöker hinna ikapp med hushållet fastän egentligen borde lägga sig

Unknown sa...

lovisa: sånt är jag också duktig på. låste jag bilen? Stängde jag av maskinen? gaaaahhhh!

c: jag är inte säker på att vi förstår varandra, men tack för uppmuntran :P

mis(s)match: våren är galen!