tisdag, februari 12

Femtio nyanser av patetiska kärleksförklaringar

Jag har läste bok 1 och 2 och tänker att jag i anständighetens namn borde avverka tredje och sista boken också. Börjar läsa. Och kräks nästan. Ska det vara så här i dryga 600 sidor? Så smöriga kärleksförklaringar och så perfekt allting att jag ryser. Föregångarna hade visserligen sina kräkmoment men det var ändå läsbart.

Så nu frågar jag de som eventuellt läst Femtio nyanser av frihet, orkar man?

*gulp...*

14 kommentarer:

Lfthmn sa...

Phu! Jag har gått och funderat på om jag ska eller inte ska läsa men du hjälpte mig precis till ett slutgiltigt beslut. Tack!

Lfthmn sa...

(Ska alltså INTE läsa.)

Sara sa...

herregud vilket dravel - har inte läst någon av böckerna och kommer inte att göra det heller :)

bettan sa...

låt din inre gudinna bestämma....;:)

hallinbloggar sa...

Har oerhört svårt för att förstå hur dessa böcker har nått sådana framgångar. Undrar nästan om inte Jackie Collins var bättre!?

Ruth sa...

@ bettan: :-))))))))))))

Sandra sa...

Så kände jag redan med andra boken. Ett kapitel in och så var vi igång igen med samma visa. Nä, inte för mig.

Laila och Johan sa...

Ledsnade ur redan i första boken..

PiaL sa...

Nej, man orkar inte. Denna boken är om möjligt ännu sämre än de två första. Möjligen kan du skumma igenom den på en kväll om du tvunget vill veta hur det går, annars kan du ju läsa plotten här: http://fiftyshadesofgrey.wikia.com/wiki/Fifty_Shades_Freed_(book)

Anonym sa...

Har läst den första. Det räckte! Jäkla dravel! Kände mig helt iointresserad. Vet inte vad, men något saknas uppenbarligen. Känsla? Oförutsägbarhet?
/Barbro

Twiggy sa...

Läser enbart bloggen "fiftyshadesofwhy" och skrattar ihäl mig! Allvarligt, dessa böcker är inte välskrivna direkt eller..? Bara det att denna trion ursprungligen var en fanfiction på twillight, som fanns att läsa på nätet...
Så det är mitt tips. Finns fler bloggar(fifty shades of edits) som enbart ”redigerar‟ dessa verk, eller rättare sagt: Funderar över frånvaron av redigering...

Unknown sa...

alla: ha ha ha! jag läste sista sidan på 3:an och kände att jag inte missat NÅGONTING genom att skippa 597 sidor.

Mie sa...

Ha ha, nej jag ska inte heller läsa! Dravel är alltid dravel ;)

Anna S sa...

Är det ingen som storknar över hennes inre gudinna? Vem håller på och har långa dialoger med sig själv och kallar henne för gudinna?? :)