torsdag, februari 28

Deep thoughts nära backen

Här skrotar jag runt i underställ dagarna i ända. Ganska skönt, jag saknar inte direkt min klädkammare.

I backen har jag svarta täckbyxor och svart jacka. Smaken är ju som baken och det respekterar jag, men enligt mitt tycke och smak är det bra mycket snyggare än all hysteriska färgkombinationer folk har.

Och jag funderar vidare på min klädkammare. Att jag känner att jag vill typ "smala av" den. Inte så många olika mönster och färger. Jag vet ju vad jag trivs i. Infallen att införskaffa det där och det där hippa plagget bara för att kommer allt mer sällan. Visst får det förekomma mönstrat och färggladheter, men det innebär ju inte att klädkammaren måste se ut som en cirkus.

Jag klurar vidare på det där.

5 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Hehe, ja, smaken är som baken som sagt.

Mvh, Hon Som Har Orange Brunt Cerise Och Vinrött i Backen. *

*Vägrar betala dyrt för utrustning som går sönder när någon låtsas att det är en störloppsbacke och kör rakt in i en. Ingen kör in i en när man är en galen färgchock. De håller sig långt borta från den galna tanten. ;)

Unknown sa...

hanna lans: ha ha ha, ja det är ju också en taktik. jag får väl kalla mig svarta faran, har funkat bra hittills :)

Hannah A sa...

Klura vidare du så längtar jag till den dag cirkusen kommer till Var så artig!

Unknown sa...

hannah: so be it! :)

mis(s)match sa...

Jag försökte ett tag på mer svarta mindre färgglada plagg men kom fram till att färg verkligen är min grej! Å andra sidan har jag på senare tid oxå känt mindre för att hänga med i modesvängen som modebloggaren dikterar... (som själv tror jag bara lånar plaggen och inte har dessa mer än en gång!)...