lördag, maj 19

Fråga kolon

Har ni också familjemedlemmar som tror/anser att matrester i diskhon är något man inte behöver befatta sig med? Det försvinner ju ner (och fastnar) så småning om ändå. Eller vad som nu sker.

Det som sker är att FREAKNING JAG FÅR STÅ OCH PILLA OCH PETA OCH GNUGGA OCH HÄLLA KOKANDE VATTEN OCH TOARENT FÖR ATT FÅ BORT MÖGELLUKTEN. BARA JAG, ALLTID JAG, INGEN ANNAN ÄN JAG.

Det är vad som händer.

7 kommentarer:

Lotta sa...

Skaffa avfallskvarn!!! Hur coolt som helst och illaluktande sopor är ett minne blott! Jag har haft min nu i två år och det är verkligen toppen. Men det är inte överallt avloppsnäten orkar med avfallskvarn så det måste man kolla innan man installerar. Aldrig mer kaffesump på golvet/brevid sophinken :)

Victoria sa...

Håller med Lotta! Här i US är en sk "InSinkErator" snarare regel än undantag. Funkar superbra och den klarar det mesta i matrestväg. Om det mot förmodan skulle lukta så kör jag en citron som jag skurit i skivor så doftar det fräscht på nolltid!

mis(s)match sa...

Oh vad jag känner igen mig!!!

Linda K sa...

båda: men, då måste man ta hand om avfallet nånstans sen, eller? jag tänker att det inte är alltför svårt att skrapa av sin tallrik, alternativt ta hand om det som hamnar i slasken? men min familj håller tydligen inte med mig...

mis(s)match: :P

Fliselin sa...

Här är det vissa som tror att slasken är en sopkorg?! Nu råder nolltolerans mot matavfall och annat o slasken efter att man lämnat diskbänken...
Hmm, avfallskvarn ?, spolar man ned matresterna i avloppet? Verkar i så fall inte bra men jag missuppfattade säkert.

Linda K sa...

fliselin: jag ska informera familjen om nolltolerans även här.

afallskvarn låter väldigt amerikanskt?

Lotta sa...

Nix, avfallet går rakt ut i avloppet och blir biogas till taxibilar. En gång nedspolat alltid nedspolat!