tisdag, februari 21

Så kom till slut dagen

13 kommentarer:

A sa...

Nu är ju du världens smartaste Linda K så det här är ju överflödig info men - gå! Mammografi rules! Min svärmor har precis diagnostiserats med bröstcancer tack vare en rutinundersökning med mammografi.

A sa...

Eh, menar inte att det är toppen och kul att svärmor har bröstcancer, usch, tvärtom. Men himla bra att det upptäcktes när det upptäcktes.

Garderobenmin sa...

Jag har gjort två (trot min unga ålder ;-) och det är inget att oroa sig för. Förundras istället hur platta/stora brösten kan bli.....varken du el jag är ju några bystdrottningar....så resultatet kommer att vara förvånande ;-) och faktiskt lite underhållande....men guuud, har jag världens tråkigaste liv eller...;-)

Linda K sa...

anna: självklart ska jag gå! skulle inte falla mig in att missa ett sånt kanske livsavgörande erbjudande. bara att man hört så mycket om hur otrevligt det är...

liten: HA HA HA! jag ska tänka på dig när jag är där :D

Solrosfrö sa...

Som ett brev på posten när man passerar 40. Herre - min tror jag de postade INNAN själva dagen för den låg typ i tårtan... Men bra grejer - det är det.

Sara sa...

Grattis!

hallinbloggar sa...

Det är absolut bra. Men jag minns första gången då jag blev uppropad med mitt andranamn och det var stress, stress, snabbt skulle det gå. Bra där, så tack! Stå still! Nästa! Bra bild där. Tack, klä på dig. Vi hör av oss. Nästa patient! Hoppas du fick ett bättre mottagande : )

Linda K sa...

fröet: dom väntade respektfullt ett tag innan dom skickade till mig. så att jag fick vänja in mig, typ :)

hedgehog: eh, tack ;)

hallinbloggar: ojdå. ja snabbt får det gärna gå, men trevliga kan dom gott vara!

sarat sa...

Inget att oroa sig över! Jag har gjort det sedan jag var 25... Då gjorde det ont. Nu efter amning av två små barn... Inte alls. :)

sarat sa...

Ja det stora problemet var väl att få in mina minimala bröst i den där maskinen....

Linda K sa...

sarat: jag gruvar mig lite för "den där maskinen"...

Vesnas vardag sa...

Åh fy! Jag ser det framför mig. :) Lite ångest men bra ändamål är det ju.

Linda K sa...

vv: precis!