torsdag, februari 16

Några moderelaterade frågor

Hörrni ni som är friska, händer det nåt kul i modesvängen? Fortfarande mintgrönt som är vårens färg? Har damerna testat Beckhams/H&M:s linnen/tröjor (jag nöp i en vit tisha förra veckan men slog inte till) och hur är dom i såfall? Hur länge ligger beställda varor kvar hos Zara? Tröttnar man på sportiga bågar, eller är dom rätt till allt? Har ni köpt nåt fint och vårigt på sistone?

Undrar nyfiken från sängen.

8 kommentarer:

Alexandra sa...

Alltså... det är ju meningen att jag ska ha lite hum om det här med mode... Men jag är ju inne på Spring/Summer 2013... :S (Kan skicka dig den säsongens färgpalett om du vill..?)

Linda K sa...

alexandra: pliiiiiis do! :D

Hannah sa...

Jag slog till på en tröja av Beckhams och för mig är den underbar. Precis vad jag har saknat efter att mina andra gosetröjor blivit för utslitna. Blir nog ett par till.

Solrosfrö sa...

Jag drog lite i Beckhams långfillingar, fina grejer ;)
Vad gäller färg så känns det som ingen färg kan var fel i vår... men mintgrön, korallblå och orange kanske är starkast. Å gul och cerise å... vitt ? ;)

Krya!

Anonym sa...

Jeg har fått øynene opp for rustrødt (noe på etterskudd her ja). I dag kombinerer jeg rustrøde smale jeans med sort CW-genser som jeg har bloppet fra deg:) God bedring ønskes fra Stine :))

Linda K sa...

hannah: så trevligt! kanske får återvända jag också då :)

fröet: låter bra! tack :)

stine: jihooo! :D tack!

hallinbloggar sa...

Joda, en riktigt gulligt rosa tröja från Acne som jag fingrat på ett tag blev det idag! Vet inte om det är vårens/sommarens färg men mintgrönt ger mig inga bra vibbar!!

Linda K sa...

hallinbloggar: åh, den lite luddiga? älska!