fredag, september 30

Very important Linda K

Tjoho! Just kommen från VIP-frukost hos H&M. Jag blev välkomnad in i butiken av en jättetrevlig tjej. Det serverades kaffe och smörgås. Det var procent. Det var lugnt och skönt. Jag blev blommig. Och hittade årets första julklapp (musdojorna, säg inget till dottern!)

Tack H&M för en härlig start på min trötta morgon!

7 kommentarer:

Librarybeth sa...

Stort GILLA på den sortens mornar!!!

Kicki sa...

Jag var också där. Attans att jag inte fick se dig "irl" :). Men du kanske inte var på Hamngatan? Jag fick med mig några roliga klänningar hem.

Eva sa...

Hej Linda!
I min blogg har jag några få trogna läsare som brukar ge mig tips om olika kombinationer - för det mesta lyckas jag inte speciellt bra.

I några år har jag nu försökt få ihop kläder som jag kan kombinera, hur klokt som helst.

Fast där finns en kjol som jag älskar och som åker fram var höst, men jag vet inte hur jag ska kombinera den med något annat.

I dag får den sista chansen, jag har lagt upp närbild på kjolen och låtit mina fåtal läsare få fritt fram om hur de skulle välja allt från skor eller stövlar, strumpor, top, kofta eller vad de hade tänkt sig.

Det är en besvärlig fråga. Faktiskt. Kjolen är cirka sju år gammal men jag älskar den och jag vill inte sortera bort den som felköp - jag vägrar. Alla andra felöp är borta sedan ett bra tag, men den här kjolen är envis.

Om du har tid och om du har lust får du gärna ta en titt och ge mig ett förslag. Länken hittar du här:
http://eva.monkeytoys.com/wp-admin/post.php?post=10932&action=edit&message=6

Hälsningar från Eva

Eva sa...

Förlåt, här är länken!
http://eva.monkeytoys.com/?p=10932

Linda K sa...

librarybeth: eller hur!

kicki: jag var i kista :)

eva: det skulle vara intressant att se den på, så att man får en uppfattning om hur lång den är. är den brun upptill? jag skulle nog kombinera med svart. svarta tjocka strumpbyxor, svarta klackar och en svart gosig tröja/kofta. men då skulle jag, om möjligt, se till att den svarta tröjan täckte det bruna, annars blir det så mycket färger. vad tros? :)

EvaP sa...

Hej igen!

Först tack för att du tog dig tid att svara. Kjolen är strax-över-knäet-kort och den är mörkbrun upptill.
Just det du föreslår är färger och stil som några andra också kommit med som förslag. Jag förundras, men har också kommit på att jag nog tillhör den generatione som inte kombinerar svart med brunt. Suck. Eller är det bara en viss nyans av brunt som man inte "får" sätta ihop med svart?

Jag tror att man behöver vara van och stilsäker som du för att krossa alla gamla regler, eller är det bara så att jag är en generation äldre än dig - ähh...det är nog ren och skär osäkerhet.


Jag fick ett förslag som sa "en lila top, en brun tjock kofta, bruna strumpbyxor och bruna lågskor i herrmodell. Det kändes bra. Lite tufft och ändå säkert.

Jag hör av mig när jag har bestämt mig och när jag har en bild att visa upp med min kombination - eller åker kjolen i soporna.

Tack för att du tog dig tid att svara.

Linda K sa...

eva p: ha ha, lycka till med den :)