lördag, september 24

Så mycket kabel

Jag behöver lite hjälp här. Den kabelstickade klänningen från H&M är mycket "mer" än jag hade tänkt mig. Ändå är det här en storlek small. Hur ser den ut? Funderar på en retur...

UPDATE: Belsut är fattat. Den åker tillbaka till H&M. Tack för ert tyck!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Den kommer vara perfekt i vinter i fredagssoffan!

Anonym sa...

Ja,jag är inte så impad. Du lyckas säkert få hyfsad stil på den ändå med ngn snygg matcning, men plagget i sig känns inte så klockrent. Den kommer nog mest bli hängande och snart dyka upp i en bloppis nära oss.:)

Anna

Anonym sa...

Retyr

Josefine sa...

Retur... Den längden i kombination med tjockt stickat är inte direkt smickrande... Speciellt inte när den satt så löst.

Mikaela de Ville sa...

Alltså den ser fin ut på dig! Precis som jag tyckt den gjort på bild. Därför provade Jag den i butik igår. Jag blev lite besviken över trekvartsärmarna. Den blev liksom lite väl... bullig - och då hade jag ändå räknat med lite bull eftersom jag är gravid, men det där var i mesta laget. Däremot tycker jag inte det är mycket kabel - det är fint!
Fast hur tycker du den känns i materialet? Jag var inte helt övertygad. Tänkte att är det ull och bomull är den nog ok även från H&M - men på något sätt kändes det som att efter en tvätt kommer den där tröjan hänga till sig till något helt annat. Vem vet, kanske bättre?! :o)

Linda K sa...

alla: jag gick runt med den på en stund och kände att den inte kommer att funka alls. alldeles för byllsig. tack för ert tyck! :)

mis(s)match sa...

Jag har bestämt mig att den ska stanna kvar. Tycker att den blir fin till smala byxor och höga klackar. Nu har jag tur att jag är lång :)

memilla sa...

Hade nog varit snyggare med ett par strumpor eller byxor ;-)

Vesnas vardag sa...

Då klickar jag inte hem den, är ju en kortis.

Linda K sa...

mis(s)match: fast det är mer omfånget jag stör mig på. den är så stor!

memilla: det spelar mindre roll tror jag, den är ett mindre tält oavsett.

vv: nä, skippa.

Rövarmamman sa...

Var också osäker ibörjan men har beslutat att den får stanna:) matchade den med smala acnes last byxa :) bild finns i bloggen min.

Kramar

Linda K sa...

rövarmamman: stylish! min fick åka tillbaka...