lördag, augusti 20

I valet och kvalet

Jag vet en kompis som kommer att idiotförklara mig big time, men jag har just beslutat mig för att välja en HTC Desire S framför iPhone 4. För att en del av det jag vill kunna göra inte fungerar i i-telefonen. Hallå radio liksom! Jag må vara kläd- och skonerdig, men när det gäller mobiler går praktiskt före snobberi.

Någon annan som har nåt att säga om det?

18 kommentarer:

Peace in mind sa...

Saknar radio. Stort. Men annars är i-telefonen klockren!

Åsa sa...

Jag har i-phone och lyssnar på radio ofta. Det är ju bara att ha SR-appen! Eller internetradio om man vill höra annan kanal. Men klart du ska välja annat om du känner för det!! :)

Anonym sa...

Jag röstar för Xperia. :-)
Arc-en är både praktiskt (android precis som htc), men såååå mycket snyggare.

Catarina sa...

Har Desire S på jobbet och en iPhone privat. Väljer du HTC väljer du mycket sämre batteritid. Kan vara något att tänka på. Och radio finns ju som sagt till båda. Lite tips bara :)

Jenny sa...

Saknar radion från min htc, nu har jag iphone, sr-appen är inte alls detsamma. Och htc var ju grymt mycket bättre som telefon, att prata i utan att det lät illa eller att samtalet bröts... Jag röstar för htc!

Anonym sa...

Grattis, jag har just köpt en desire och är som ett barn på julafton. Förutom det där med batteritiden, enda nackdelen.

Anonym sa...

Grattis, jag har just köpt en desire och är som ett barn på julafton. Förutom det där med batteritiden, enda nackdelen.

Peace in mind sa...

SR-appen ja den funkar inte lika bra som en radiofunktion. Speciellt inte "in the middle of nowhere" där jag bor.

Catarina sa...

Fast det beror ju till viss del på vilket abonnemang man har också... Täckningen skiljer ju en del mellan vilket nät som används. Men har inte testat radiofunktionen i jobbmobilen, den kanske är bättre, vilket iofs inte spelar så stor roll när man ändå bara skulle kunna lyssna någon minut innan batteriet dör :)

memilla sa...

Kanske en Samsung galaxy S2 skulle vara något för dig! Främsta till världens bästa mobil och jag är sååååååå nöjd B-)

Anonym sa...

Finns ju ohutligt många radioappar, bara och välja vad du vill ha! :-)

Once you go iPhone...

memilla sa...

Framröstad till världens bästa...skulle det stå juuuuu...

PiaL sa...

Tycker du gör helt rätt! Kolla den här! Helt klockren, i mina ögon.

http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg

Sunflower sa...

Jag valde Samsung Galaxy SII, bäst i test, slår iPhone 4 med hästlängder. De som har iPhone, som jag frågade om råd, kunde inte komma med några exakta fakta om varför den är så "bäst", för att "mina kompisar har det" räknas inte. Och datanörden till min man vägrar iPhone, och tycker att android är att förlita sig på. Själv tycker jag att Samsung Galaxy SII är väldigt snygg! :)

Anonym sa...

Å velge en android-telefon er også et ideologisk valg, hele Apple-systemet med sine lukkede løsninger begynner å irritere meg big time. Jeg hadde en HTC Desire tidligere, men før sommeren byttet jeg til HTC Sensation. Den scorer kjempebra på alle tester, og har selvfølgelig FM-radio også. ( I tillegg til at man kan laste ned de radioappene man ønsker seg.) Når det gjelder batterikapasitet og smarttelefoner er det lite forskjell på enten android eller iPhone, man må stort sett lade hver kveld. Men min HTC Sensation holder faktisk lengre.

Anne

Anna sa...

Jag väntar på iphone 5 som kommer snart.

jenny sa...

Jag väljer blackberry för iphone. Praktiskt före hype skulle jag säga. Men OM jag skulle köpa en iphone skulle jag vänta till 5an kom ut. Kommer ju inte dröja så länge och tydligen har det fixat mycket som buggat på 4an.

Anonym sa...

Jag säger också Samsung Galaxy S2! Den slår min mans iphone stort. Android är mycket friare än Iphone. Apple styr sina produkter hårt...
Dessutom är den snygg:)

/Martina