torsdag, mars 24

Style by Linda K

... eftersom du har koll på skor;-) Kan man få ett tips på de ultimata vårskorna (inte ballerina, sandal eller sneakers, utan en skoig sko)? Jag behöver ett par snygga på-jobbet-skor. Har inte behov av många par utan vill gärna ha ett par som funkar till mycket. Ids du, så får du gärna tipsa.

Hej Jenny! Förutom alla andra sorters skor har jag en crush på "herriga" skor. snyggt till kostym, vida byxor och lite kortare byxor. För att inte tala om klänning eller kjol!  Jag kan ibland känna mig lite väl tjejig i kjol och höga klackar. Med någon av godingarna på bilden blir outfiten mer pojkflickig, vilket är bland det chicaste jag vet. Särskilt på vår och sommar.


Dom här kommer från Rizzo och Zara. Vet att det finns hur många som helst på Vagabond också. I alla tänkbara färger.

Sen gillar jag ju loafers också. Gärna med såna där gummiprickar under. Också en prima vår-  och sommardoja. Funkar också till allt och framför allt till jeans.
Skaffa en av varje vetja :)

5 kommentarer:

Librarybeth sa...

Tack för tips, just sådana där herrskor skulle sitta fint!

Frida sa...

herrskor är grejjen!

Jenny sa...

Tack så mycket för tips! Har rätt stora fötter så har varit skeptisk till herrsko-stuket men tror att jag ändrar mig nu.
Lättare att leta när man vet på ett ungefär vad man vill ha.

Tack och trevlig helg!

Jenny sa...

men hur bär man dem till kortare byxor? med strumpor? nylonstrumpor? barfota?

Linda K sa...

librarybeth: eller hur!

frida: word!

jenny: jag har också stora fötter, men jag har kommit fram till att det är bara snyggt! :) ja, antingen barfota/hudfärgade nylon eller med korta strumpor. rackarns! :)