lördag, juli 19

Ja ja, snacka går ju. Äta också.

En oklok kvinna sa en gång: Åh det är så bra med högprocentig choklad för då räcker det att ta en liten bit eller två, sen vill man inte ha mer.

Den kvinnan visste inte vad hon talade om. Jag slår vad om att den kvinnan har satt i sig hela chokladkakan vid det här laget.

Translation: maitosukkla!

10 kommentarer:

Sara sa...

En lika stor livslögn som "Frukt är godis". ;)

Anonym sa...

Den kvinnan vet inte vad PMS är. Då vill man tom knapra barken från kakao trädet!! Håller även med ovanstående... Frukt kan ALDRIG ersätta godis...;)

Linda K sa...

sara: nåt sånt :P

ingela: dagens sanning :D

Anonym sa...

det går även bra med Marabou Daim ;)

Fröken Finemang sa...

angående frukt är godis.. jag är ju viktväktare och går ständigt på "möten". i torsdags säger de som inte vart med så länge såhär. men en frukt går ju lika bra. ett äpple.. eller an apelsin. Jag o en tjej som vart med liiite längre. kollar på varann o båda säger: Öh Näe. Frukt kan aldrig bli choklad. aldrig aldrig aldrig. Förstå. en Intense Mint. vs äpple. Öh nej till äpplet..
OM jag är sugen på choklad? jojamän :)
Förresten. hittade den där sesamkakan du bloggade om häromvecakn på ica idag. lådan var nästan tom.. då tänkte jag på dig o log o tänkt va tänker de med som köper sånna?? :D

Linda K sa...

hedgehog: ja den där galan tjejen äter ju nästan vad som helst!

fröken finemang: ha ha ha, jag tror min sesamkaka fortfarande skramlar längst ner i väskan :D jag är också gammal viktväktare, fast allt har väl förändrats sen dess. jobba jobba!

anna sa...

haha, ELLER HUR!? undrar om hon tror det själv..?

Linda K sa...

fru a: hon är en tönt! :P

Anonym sa...

Så sant som det är sagt! (och bloggat)

Linda K sa...

maria: aaahhh! :D