lördag, november 24

Lämnar plånkan hemma

Idag är det alltså den köpfria dagen. Helt ok för mig. Det vill säga om popcorn inte räknas. Det måste vi ju ha till Bus-Alfons!

Ett bra sätt att inte shoppa kan ju vara att helt enkelt inte kunna shoppa. Man tar med andra ord inte med sig några pengar eller kort. Men! Vad naken man känner sig! Tänk om och tänk om och tänk om... Det kallas att leva farligt ;)

8 kommentarer:

Minna sa...

Jag tar med mig plånakn in till stan och köper bebiskläder och fikar! Hoppas att fler gör som du så att jag kan få lite svängrum för magen i butikerna!

Happy hunting!

Linda K sa...

minna: lycka till! :D

Anonym sa...

bus-alfons - värsta actionfilmen :) Hoppas ni har det riktigt najs, själv ska jag se sonen spela hockey och det är ju också rätt mycket action!

Anonym sa...

Jag som inte skulle.....
Men jag undvek i alla fall Göteborgs centrala delar och alla lönhelgsmänniskor. Dagens inköp: Adventljusstake elektronisk från 60-talet (vår gamla sönder). Garn till ett par julklappstofflor (ska tova) Allt köpt på vårt lilla torg (som om det skulle vara en ursäkt :) Älska Alfons!!

Anonym sa...

Nu får jag dåååligt samvete.Hittade två skitfina julklappar (till mig själv) på Acne. Att chansa som du och lämna lädret hemma skulle jag aldrig våga *totalt skrupelfri*

Linda K sa...

hedgehog: alfons rockade :D

cicci: så kan det gå :)

anna: åh vad trevligt, vad bidde det?

Anonym sa...

Åh det bidde en fin naturvit blus m "skrynklig" krage o en svart sladdrig klänning. Jag är en usel människa...men glad:)

Linda K sa...

anna: bra att va glad :D