måndag, februari 27

Snyft

Det är "Stella" på TV4 Film. Med Bette Midler. Åh den är så trasgisk och fin och sorglig. En mamma som gör allt för sin dotter. Och ändå blir så mycket fel. Det blir definitivt en gråtafton för min del.

Annat jag gråter till:
Den fula ankungen
ET
Adjö herr Muffin
Meet Joe Black
Kristina från Duvemåla

9 kommentarer:

Polly sa...

Jag gråter till Ivanhoe, för att rebecka är så urbota korkad och inte rymmer med vrålsnygga Brian Guilbert! Hur dum kan en kvinna vara?!?!

Anonym sa...

ååh menar du tecknade fula ankungen? den gråter jag också till, så sorglig med alla missförstånd:( men skumt o gråta till tecknat egentligen^^

Linda K sa...

polly: hahahahhaha!!! medhåll :D

evelina: nej jag menar boken. Min favvo när jag var liten trots att tårarna strömmade redan då :) Har inte sett filmen, är filmen bra? Uppenbarligen en snyftare den också. Behöver man ibland! :)

Fru Choklad sa...

Ja Meet Joe Black är VERKLIGEN en bra gråtis! Och ET! Uj vad jag skvalar till den.
Andra bra gråtisar är A.I, Höstlegender och King Kong! (Jag tycker så VANSINNIGT synd om apan!)

Anonym sa...

Åhh! Har du sett Kristina från Duvemåla!? Vad avis jag blir! Helen Sjöholm (som enligt min mening är sveriges bästa sångerska och min idol) spelade ju huvudrollen ju! Hur var den?

Anonym sa...

Adjö herrmuffin är en jättebra barnbok! Verkligen ett tips för föräldrar med husdjur som är gamla!

Linda K sa...

blin bling girl: höstlegender håller jag med om! Har inte sett king kong än men ska definitivt. Fram med näsduken dårå...

anonymous: jättelänge sen jag såg den, men brukar lyssna på musiken. Den var såklart tokbra, och tårarna flödade på slutet!

benjamin: jag läste den storgråtande för sonen när han var pytte. Han tittade mer på mig än i boken ;) Men bra är den!

Anonym sa...

åh kristina från duvemåla gråter jag till. nästan. och det ska mycket till!! det är nåt fruktansvärt sorgligt med fattiga som satsar till hundra procent och är jätteförväntansfulla och sen lurade... vidrigt... men så vackert. musikalen alltså... musiken... vilka genier dom är björn & benny.

Linda K sa...

karin: och när hon sjunger och dör på slutet, hujamej!