fredag, februari 17

Borsta mera

Tycker "Sofis mode" var som en bok av Marian Keyes (ni vet Sushi för nybörjare, Vattenmelonen...) ungefär. Trivsam och kul för stunden, lätt att ta till sig, man behöver inte anstränga sig så mycket utan kan nästan tänka lite på annat under tiden man läser. Och så minns man inte alltför mycket av den när man läst klart och lägger den ifrån sig.

En sak tog jag iallafall till mig. Ska börja borsta håret kvällstid. Ja jo jag drar väl borsten genom håret några gånger, men nu ska det bli seriös borstning av. Så att håret återfettar sig självt och inte blir så torrt. Tack för det, Sofi!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det verkar vara svårt att göra riktigt bra mode på TV, jag tycker dock att det var helt ok men ingen revolutionerande upplevelse direkt.

:sericea: sa...

nej hon var inte överdrivet rolig. o med "veckans kap" tips kan vi ju gissa att alla hedanefter kommer se ännu mera likadana ut än vad dom redan gör. suck.

Anonym sa...

Fint klädd du var igår! (:

Ehm.. såg inte sofis mode , så kan inte riktigt uttala miug om det, men en sak kan jag säga.. Marian Keys böcker rocks! (:

Linda K sa...

hotspot: precis.

sericea: mmm det är ju alltid lite trist när nån modegrej slår igenom och alla kör samma stil. Gäller att vara först ;)

joanna: tack :) Länge sen jag läste Keyes, men hon e bra!

Celi sa...

Jag tänkte på det där med att man skall borsta håret så noga varje kväll som han frisören sa i programmet... Blir det inte fult nästa dag då? Jag som har lite självlockigt sådär förstör ju frisyren ju mer jag borstar det... Det får väl bli uppsatt på något vis dagen efter då om man vill undvika att se ut som levande swinto.

Linda K sa...

celi: jag blöter ändå alltid håret på morgonen efter som jag ser helt vild utefter sömn, så det är inget problem för mig :)