söndag, april 26

Trött

Jag är trött på den här bloggen. Skulle vilja rycka upp den på nåt sätt. Ändra, byta, sluta, börja om. Ja något behöver ske. Klart slut.

10 kommentarer:

Anonym sa...

"Nej, nej!", hojtar den folk(ilskna)bibliotekarien nere i Smaulann. Vem ska jag nu kunna vända mig till för att bland kollegor i mjuka textilier med stora mönster, få möjlighet till ett avbräck med figursytt och stilsäkert? Detta är som du förstår en högst egoistisk kommentar, men ack så vädjande ändå du bästa Linda K.

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Inte sluta. Please.

Livet just nu sa...

Nix. Inte sluta!
Jag gillar dig och din blogg trots att jag inte är intresserad av vare sig kläder, väskor, skor eller mode. Däremot tycker jag om att följa dig och ditt liv, din trevlighet och ditt ickedömande tycker jag om. Du berättar om ditt liv, din familj och sådant ni gör, det är fint att läsa om. Det påminner mig om när jag själv hade familj och levde familjeliv. Nu är mina vuxna och jag lever en annan sorts liv med två vuxna, medelålders som kan göra hur och vad vi vill. Men påminnelsen är fin. <3

Unknown sa...

anonym: ha ha, gulle dej. tack :)

i will not: inte sluta, men förändra!

livet just nu: vad fint skrivet. tack! :)

Anonym sa...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeej! Från Linköpingsbruttan

Unknown sa...

Ja absolut inte sluta i alla fall!!!!

Anna sa...

Nej, inte sluta! Du är en oas som jag behöver för påfyllning emellanåt (dagligen). Fortsätt! Men stöp gärna om, om du vill, bara du inte slutar! :-)/AnnaP

Marie sa...

Börja på Vavwoom kanske? :)

Anonym sa...

Sluta inte :-) så roligt och befriande att läsa en blogg skriven av en tjej (oh yes) som enligt mig verkar ha fötterna på jorden och är grymt stilsäker! Så blir jag lite inspirerad av att du är en sån som verkar få saker och ting gjorda! Okej, många tolkningar här från min sida....men ändå det kan inte hjälpas, har läst din blogg så länge nu och jag uppskattar den.

//En annan Linda ;-)

Unknown sa...

alla: tack vad glad jag blir av allt snällt skriv. nej jag är inte redo att sluta blogga, men behöver rycka upp och ändra lite. jobbar på det! :)