tisdag, december 20

När jag pussade sonen godnatt:

- Mamma, kan du ligga här hos mig en stund och sjunga Videung?

Mysigt när en annars så stor 7-åring säger så :)

6 kommentarer:

Katti sa...

Tja! jag har en fråga... du älskar ju kläder och har rätt mycket märkeskläder och gillar hitta på nya kombinationer etc. Är du lika passionerad gällande barnens kläder? Köper du märkeskläder till dem eller "vanliga".

Jag har precis fått barn och ett fenomen jag lagt märke till är att mammor som själva bara går i HM eller Lindexkläder, kör dyra outfits på barnen från POP och Geggamojja etc.

Linda K sa...

katti: hej hej! båda mina barn är i slit- och slängåldern klädmässigt. det blir för det mesta h&m, fint och till ok pris. nångång nåt finare om det ska vara present. mor- och farförlädrar brukar vara lätt märkesbenägna. det skulle inte falla mig in att köpa ralph lauren och gucci. mina ungar är väldigt medvetna om vad dom har på sig och vill välja själva. vi får väl se om dom tar upp sin mors intresse vad gäller trevliga märken :)

Maria sa...

Sen är det väl också så att barn fläckar och det oftast känns mer ok att få fläckar på en kofta för 149 kr än på kashmiren för 5000 kr .Så har i alla fall jag resonerat och "spar" på mina fina kläder. Och har därmed upptäckt att kedjorna har riktigt fina saker, till väldigt bra priser(ja, antagligen på grund av barnarbete och annat elände men.... Och visst fläckar barn även på sig själva men oavsett om det är POP, Geggamoja, Ralph Lauren eller något annat märke brukar det vara lite mer lättvättat än dito vuxenkläder.

Linda K sa...

maria: typ :)

Katti sa...

Ja, jag kör också hm, kappahl och lindex. Han växer ju så fort och det är så många byten. Men många mammor här kör endast pop, geggamoja och liknande. Får lite dåligt samvete... :) men jag tycker det är onödiga pengar

Linda K sa...

katti: få inte det! jag håller helt med dig. tvärtom lite löjligt att lägga dyra pengar på sånt som antingen blir nedfläckat, går sönder eller växes ur på ett kick :)