torsdag, november 17

Style by Linda K

Hej Linda!
Har köpt en svart, snäv kjol i tjock trikå från Lindex. Den är lite pennkjols-formad och räcker ungefär 15 cm under knäet. Och det är här mitt lilla dilemma kommer in... Älskar pennkjolar och har inga problem att matcha dem, men eftersom den här är lite längre så känns det knepigare. Först och främst, vad har jag för skor till? Stövlar, stövletter? Vill inte att det ska bli för präktigt liksom. Upptill då? Har jag svart kjol och sätter på mig en blus eller skjorta känner jag mig som en servitris... Är 34 år och jobbar på kontor, har liksom ingen "signature" look som är "jag" utan blandar hej vilt! Hilfe!

Hälsningar,
Jenny


Hej Jenny!
Pennkjol är bland det coolaste som finns i kjolväg. Snyggt med lite extra lång! Ja, under absolut stövlar med klack, och nästan ännu hellre stövletter eller skoletter. Med tjocka svarta strumpbyxor till.

Håller med om att det kan bli lite servitrisvarning med skjorta. Jag skulle köra antingen tight polotröja (ja jag är polotokig den här hösten) eller en figurig kofta. Snyggt att vara "klädd" och visa figuren samtidigt. Eller! En kort boxig tröja. Så att det blir stort upptill och pennkjolsmalt nertill.Typ.

Lycka till! :)

Smalt hela vägen, eller stort upptill och smalt nertill. Och tant är ju också rart.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack snälla! Kjolen känns genast som ett kanon-köp! :)

// Jenny

Linda K sa...

jenny: vad kul, tack själv att du anförtrodde dig :D