måndag, april 18

Style by Linda K

...tänkte också passa på att höra med dig hur man kan bära upp vadlånga kjolen när man har passerat 30 utan att se ut som en tant? Jag kan tycka att det är snygg på andra men känner mig själv mest som min egen mormor.

Hej!
Så sent som ikväll provade jag en vadlång kjol på Monki. Plisserad, ljuv och allt det där. Jag ville gärna se ut som en gasell där i provhytten, men kände mig v.ä.l.d.i.g.t. mycket kjol. Det hade kanske att göra med att jag hade svarta strumpbyxor (kjolen var gammelrosa) och Converse till. Men jag förstår precis vad du menar. Jag skulle välja ballerinas till den typen av kjol. Och en t-shirt, vit eller grå kanske.Slarvigt nedstoppad. Vadlång kjol i sig är "så mycket" att det räcker med rätt enkla plagg till. Sen kan man ju slänga på ett stort halsband och en jeansjacka också. I och för sig är tant cool, men knytblus till tycker jag att vi tar och undviker.

Här är en stylish donna med vadlång. 

Lycka till!
Den här provade jag. Gasell, eller hur?

10 kommentarer:

Jenny sa...

http://blogg.yourlife.nu/amanda-schulman/2011/03/04/ny-dag-ny-mage/

Ursnygga Amanda kan klä upp den tycker jag.

Linda K sa...

jenny: stylish! som sagt, t-shirt och stort halsband :)

Linda sa...

supersnygg med riktigt höga enkla pumps och tischa och coolt halsband på fest, tycker jag!

mis(s)match sa...

Det var därför att det tog så lång tid för mig att bestämma. Precis därför!
Tack för komplimangen förresten!

Vesnas vardag sa...

Men åh, den kjolen är så snygg. Ingen tant varning där inte, bara glam. :-)

Linda K sa...

linda: absolut!

mi(s)match: :)

vv: jag såg rätt stor ut från sidan...

Rosie sa...

Köpte hem just den kjolen från Monki för jag tyckte den var så himla snygg, men när sambon säger att den påminner om hans farmor, då åkte den tillbaks! Lite tantvarning, på mig i alla fall som bara är 164 cm! Men snygg på en lång, slank kvinna som du:)

Linda K sa...

rosie: jag fattar precis din känsla, det är en hårfin skillnad mellan hipp och flopp ibland. nja, den gör sig nog inte helt bra på mig heller... eller...? :)

labolina sa...

Tack! Det var väl det jag visste att det kunde se snyggt ut! Jag är helt säker på att du kan bära upp den. Däremot är jag inte helt säker på att jag som inte är riktigt lika bra på att vara trendig kan lyckas.

Linda K sa...

labolina: ge det ett försök, heja! :)