fredag, augusti 20

Carls legotävling


Tjena alla Lego-diggare!

Mamma och jag lottar ut tre roliga legospel. Gör så här: bygg något riktigt fint med lego och säg åt din mamma eller pappa ta ett kort på dig och legot och skicka till mig. Jag väljer ut dom tre coolaste legogrejerna på torsdag den 26 augusti och vinnarna får varsitt legospel (jag har ett själv, värsta coola!)

Skicka din bild till iabloggar snabela gmail punkt com.

May the force be with you!
Carl :)
Lego Spel

Creationary - Slå LEGO tärningen för att välja en av fyra spännande byggkategorier: fordon, byggnader, natur eller föremål. Du kan visa dina byggkunskaper inom tre olika svårighetsgrader medan de andra gissar vad det är du bygger.

Minotaurus - Den mäktiga mytiska varelsen Minotaurus vaktar ett hemligt tempel som ligger gömt djupt inne i en labyrint. Se till att dina hjältar kommer först till templet genom att undvika Minotaurus och blockera vägen för dina motståndare med listigt utplacerade murar.

Monster 4 - Mörkret har fallit på kyrkogården och monstren har kommit fram för att leka med skeletten. Den spelare som först får fyra monster i rad vinner. Men se upp så att inte spindeln hoppar fram och skrämmer iväg dina monster! Ett klurigt och spännande spel. Perfekt att ta med på resan!

Inga kommentarer: