måndag, juni 21

Surt får surt

Ha ha, vilken debatt det blev runt Hotspots kassa inlägg om Viktorias klänning. Det roar mig att folk orkar engagera sig så och totalt komma ifrån ämnet i sina kommentarer.

6 kommentarer:

Dorisettan sa...

Ja, visst är det jättekonstigt! Och att påstå att Hotspot är bitter bara för att hon inte går upp i brygga över en brudklänning är ju minst sagt udda.
Ps. Jag gillade klänningen. Ds

Linda K sa...

dorisettan: ha ha, jag gillade den också. jag tror ett diss väcker känslor för att det var så vackert och fint hela bröllopet, då vill man inte höra nedsättande kommentarer :)

gunilla sa...

gillade att klänningen var så enkel samt att hon inte hade så mycket smycken. det hade ju sett konstigt ut i fall hon hade varit lite pyntad som silvia och och stå där brevid daniel som var ikladd en vanlig smoking. tänk på hur pyntade prinsar brukar vara med ordnar och medaljer o d då kan ju bruden bär aupp mycket mer glitter/pål uan att den ser för mycket ut. bra att Viktoria var "enkel" och inte överglänste Daniel.

Anonym sa...

jag gilladd oxå klänningen men hotspot's drömmar om ett sagobröllop gick nog i kras. Prinsen var ingen groda och prinsessans klänning var inte som i sagorna. Därav den sträva tonen gissar jag

Maja

Minna sa...

Jag gillade klänningen. Den sån så dyr ut att man höll på att svimma. Undrar vad den vägde!

Linda K sa...

gunilla: word!

maja: kan så vara :)

minna: strax under ett ton? :D