onsdag, februari 17

Lite som dopp i grytan


Nu är jag kanske inte rätt kvinna att uttala mig om vad som lämpar sig i matväg och inte. Men jag kan inte hålla tand för tunga angående Sagaforms chokladfondue set. Man smälter choklad och doppar saker i den.

Fondue? Är inte det väldigt "omodernt"?

För den som säger emot finns den som syns här på bilden till reducerat pris hos Campadre. Kommentera din mailadress om du vill ha en inbjudan. Det finns nämligen annat också (som man kan doppa i choklad eller inte) att fynda!

13 kommentarer:

Anonym sa...

En sådan fick jag i julklapp av dottern
Utan baktanke ?
Men gott är det
ewac

LindaKFan4Ever sa...

Fondue är ju så omodernt så att det är populärt igen :-) I sthlm finns det ju en restaurang som heter typ Fondue Huset och det är nästan omöjligt att få bord.. och de, de serverar bara fondue! :-)

yllet sa...

Jag tror fondue är hett igen.

Linda K sa...

ewac: man jobbigt att ordna och greja? nej jag får avstå :)

lindakfan4ever: jag vet inte varför det inte känns lockande alls? jag är väl född fel årtionde...

yllet: jag tror jag är helt ute.

Anonym sa...

Jag tror också att fondue är på väg tillbaka. Idag lånade jag, eller snarare affären där jag arbetar, ut en fondue gryta till Allt om Mat omslagsplåtning. De ska tydligen ska ha fonduefokus i ett nummer framöver. Även om just den tidningen kanske inte är den mest trendkänsliga brukar de väl ändå ha viss koll på tidens tecken?

Anonym sa...

Älskar köttfondue! Dammade av grytan senast i förra veckan plus att vi hade det på nyårsafton. Himla trevligt när man är 6-8 stycken. Slå till på en gryta!

Sara

Linda K sa...

anonym: eftersom jag är lika intresserad av matlagning som jag är av sport har jag svårt att se att jag kommer att bry mig ;)

sara: mjae, inte min kopp te. än :P

Linda K sa...

skåneanna: det där med att doppa saker i samma gegga tilltalar mig inte riktigt...

sanna sa...

Men man behöver väl ingen inbjudan till Campadre? Det är väl bara att registrera sig? El har jag missat något väldigt uppenbart? *förvirrad

Linda K sa...

sanna: nejdå, du kan själv bli medlem. men om jag skickar en inbjudan som då går in på får jag en slant att shoppa för :)

sanna sa...

Jaha, fiffigt! :)

dddd sa...

Den har jag!

Jag har använt den hela en gång.

dddd sa...

Money well spent, mao...