tisdag, oktober 27

Styla en forskare

Forskarna här kan få medieträning, så att dom är lugna och fina när dom uttalar sig i tv och radio. Jag funderar på om jag skulle utveckla den träningen och införa en stylingakut. För de stackars människor i denna organisation som inte har koll. Eller ännu värre, inte vet om att dom inte har koll.

En timme eller två teori:
  • Vad funkar och vad funkar inte
  • Så kombinerar vi plagg
  • Vilken är din stil
  • Och vid behov: personig hygien

Sen drar vi ut på stan och skaffar en schysst basgarderob. Huruvida forskaren själv bekostar denna utgift eller om det ska skrivas på något obskyrt kostnadsställe återstår att se.

7 kommentarer:

Birgitta sa...

Det skulle vår forskare också behöva:)

Linda K sa...

birgitta: vi kunde konsulta :)

Anonym sa...

Ja ibalnd är det liksom inte riktigt klokt hur de ser ut. Ofta sämre ju högre upp i hierarkin de befinner sig. Så ofta jag sett professorer med GALET illasittande kostymer som är två nummer för små eller fem nummer för stora, kortkorta byxben, tubsockar i loafers eller Johntravoltaklackar alternativt GRÄSLIGA tantkjolar och risiga permanenter. Ojojoj. Och de borde ju ha nån liten peng nånstans, en professor bör ju rimligtvis ha lön, eller?? Och är det nån gång en i-princip-ideellt-aretande-forskare-med-sjubarn borde en Linda-insats kunna göra underverk med kläder från typ Myrorna. Det kan iallafall inte bli sämre än vad fallet ofta är. Toppenide, Linda. Stylingakut för forskare ska naturligtvis finnas på biblioteket. ("Låna en stylist" är väl lika bra som vårt biblioteks satsning med "låna gåstavar" för biblioteksnördar som glömt bort hur man rör på sig till förmån för bokfrosserier.)

-t- sa...

Jeg er forsker og trenger både stylingtips OG mer lønn...det ene får jeg her. Kan du fikse det andre og, Linda?

Att ha det gott sa...

där skulle du vara som fisken i vattnet
De skulle säkert bli super snygga allihopa

Anonym sa...

Åh, om du får igenom detta så är du välkommen till mig här på kommunen. Här finns det massor med stora och små modekatastrofer (vilket i och för sig gör att jag själv framstår som het och hipp).

/Annika

Linda K sa...

anonym: ha ha, exakt :D

t: kan bli svårt kanske ;D

att ha det gott: ;)

annika: ja det är ju alltid det, risken att man själv inte är lika fab längre ;)