onsdag, juni 24

Linda delger världen otippade fakta, del 2

Jag har lagt fram de plagg jag ska ha med på semestern. Det är en oroväckande stor hög i förhållande till väskan den ska vara i. Bara en väska per person, det har maken bestämt.

11 kommentarer:

Sara sa...

Livet är grymt. Mitt problem är att jag ALLTID har lika mycket mig oavsett om jag ska vara borta en helg eller tva veckor. Jag är fullkomligt inkapabel till att sovra i högarna.

Linda K sa...

sara: och jag som ändå skrivit den ultimata packlistan!

Mustardseed sa...

Det är då man ser till att klämma in lite av sina egna kläder i nåt av barnens väskor. Lillkillen behöver såklart en STOR väska med gott om plats för mammas kläder!

Dorisettan sa...

Finns det uttalade regler om väskans storlek? Eller finns möjlighet att använda en "väska" av gammal hederlig koffertmodell? (Självklart inte aktuellt om man måste bära väskan med egen muskelkraft)

Tretorn sa...

Glöm inte dina vita Tretorn... Bra en regnig dag i Danmark

qi sa...

En väska och en väska, har han sagt något om att de måste vara lika stora??? Håller med Dorisettan...

Linda K sa...

moderna: ett bra trick ;)

dorisettan: jag får på nåder använda min stora Mulberryrväska. alla andra är svarta likadana väskor, för ultimat packning i bilen.

tretorn: oj oj jag hade inte tänkt ta med gummistövlar... är det dumt? dom används flitigt hemma dock!

qi: ja det är ju det, måste var aviss storlek...

Tretorn sa...

Ha ha... det kan nog vara en god idé. Då får du sol under hela resan. Och om du mot all förmodan får användning av dem så är vitt snyggt till jeans...eller klänning.

Linda K sa...

tretorn: förvisso. får se om dom får plats ;)

Mrs J sa...

Vi ska åka iväg en sväng nästa vecka. Med minimal packning hävdar maken. Jag är ingen minimalist när det kommer till packning, så det kan bli problem. Han tror på fullt allvar att ett par skor räcker.

Linda K sa...

mrs j: jag tycker ett par skor om dagen! jag ska vara borta nästan två veckor...