lördag, mars 28

Möblemang

Jag har förälskat mig i ett matsalsbord. Ett stort högblankt vitt med kromade ben. Det låter ju inte klokt, men attans vad det skulle göra sig här hemma. Jag skola inga andra matsalsbord hava jämte det.
Och så har vi konstaterat att det inte finns platta vita tv-apparater. Jo, men dom har gammal teknik, hävdar maken. Jag har börjat ifrågasätta varför vi alls ska ha tv i sovrummet. En vit fin vägg, och så en svart tv på den? Min bättre (?) hälft menar att det är ett gemensamt beslut sen gammalt. Det minns jag inte alls.

7 kommentarer:

Linda K sa...

skåneanna: silver funkar helt ok MEN DET FINNS JU INTE HELLER :O

Dorisettan sa...

TV i somrummet låter som en styggelse tycker jag. Klart är det ändå att det blir något mindre av en styggelse om den är vit.

Erika sa...

Sony har vita vägg-tv'sar...t o m såna som ser ut som en tavelram med vit passpartou (eller hur det nu stavas). Sen vet jag inte hur den tekniska kravspecen ser ut, men snygga var de iaf. :)

Linda K sa...

dorisettan: sant. jag måste varit tillfälligt sinnessjuk...

erika: hm... ska undersöka saken!

Tre stycken sa...

Teve i somrummet förstår jag faktiskt inte. Borde inte sovrummet vara en analog zon om något? Läsa, sova, fuffens.

Teve? Usch, avtändande.

Den tjocke konsulten sa...

http://www.dustinhome.se/pd_5010150589.aspx

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=294234

Alternativt dölj den med ett motorstyrt draperi?

Linda K sa...

dtk: vi har tittat på dom där, men maken menar att den senaste tekniken saknas. draperi går fetbort. antingen väntar vi in en ny vit variant elelr så får det väl bli en (ful) svart...