måndag, december 17

Bibliotekarien har läst

Jag älskade honom av Anna Gavalda

Jag älskade Tillsammans är man mindre ensam, och jag älskar den här också. Tragisk och mycket mycket bra. Japp, en fullpoängare helt enkelt.


14 kommentarer:

Anonym sa...

Gillade också "Tillsammans är man..." Nu är jag nyfiken på filmen, men lyckas inte få med mig nån att se den. Får väl vänta till dvd-släppet.
/ Sara

Linda K sa...

sara: filmen var en riktig mysfilm, måste ses! :)

yllet sa...

ohh! så kul med en linda-fulpoängare! Speciellt som det varit lite sådär med betygen på de senaste va? har du läst ngt som het heter typ" .. min mamma.." (???) av en tjomme som jag _tror_ heter Mustafa Can?

yllet sa...

fullpoängare menade jag ju förståss, inte ful..

Linda K sa...

yllet: nej den snubben har jag nog inte läst ;D

Anonym sa...

oj, så pass, en fullpoängare. själv har jag börjat skriva på en egen roman. hoppas den blir klar och recenserad av dig någon gång! lovar skicka ett ex.

Anonym sa...

Oj, nämen jösses. Den boken sågades totalt av mig och hela min bokklubb. Såååå tråkig och platt. En gruvlig besvikelse.

Så olika det kan vara.

Linda K sa...

fredrikzi: jag dööööör! det vore en ära :D

doris: där ser man.

Tusset sa...

Efter att ha älskat boken "tillsammans.." och gillat filmen, bådar det gått inför läsandet av "jag älskade honom". Gav den till min farmor i julklapp förra året, så nu får jag nog gå och låna den hos henne, eller så kan man kanske byta bort sin värdelösa DVbok, fast det är ju nästan elakt....

Linda K sa...

tusset: he he, snällare att låna tror jag :)

Var dags glimtarn sa...

Tack, den fördes upp på min önskelista, jag har missat denna. Älskar Anna Gavalda!

Linda K sa...

var dags glimtarn: så lite så :)

Anonym sa...

Shit, jag har läst två av Anna Gavaldas böcker. Den första för att hon blev så hypad, den andra för att jag tänkte att jag kanske på något underligt vänster missförstått något i den första boken som jag f ö tyckte var urkass. Den andra var minst lika dålig. Jag fattar ingenting. Vad är det som är så bra? Hon skriver medryckande, poetiskt, målande. Inte. Alls.

Linda K sa...

agnetha: det är väl det som är grejen med litteratur, att alla gillar olika saker och att det finns nåt för alla. släpp henne om du inte gillar hennes böcker och hugg nåt annat :)