torsdag, augusti 30

feng-shui-me

Min söta kollega tipsade mig om en kanonbra och inspiererande bok, som jag redan innan jag har läst den känner kommer att förändra mycket hos mig och i min omgivning. Rensa i röran med feng shui av Karen Kingston. Ordning, reda och frigjord energi ska härmed råda!

Rensa i röran och förändra ditt liv. Här får du inspiration att röja och rensa som aldrig förr. Att gå igenom lådor, garderober, bokhyllor, vinds- och källarutrymmen, lägga i olika högar ... när du städar och röjer ut befriar du dig samtidigt från negativa känslor och bereder plats för ny och positiv energi.

Can´t wait!

11 kommentarer:

Linda sa...

ah. den där boken är min bibel.

Linda K sa...

linda: snart även min!

Anonym sa...

Har x-antal sådana böcker. Hennes förra "Rensa i röran" har jag läst. De andra böckerna bara står där och bidrar till röran :D
Just nu läser jag boken " Gör det nu- uppskjutarens handbok" i vilken ett av råden lyder" Surfa inte planlöst på internet istället för att skrida till verket"....:)

Miss Upsey Daisy sa...

Har läst. Har märkt att det fungerar rätt bra på mig faktiskt.

Linda K sa...

cicci: eftersom jag redan är en organiserad person tror jag den här kommer att göra susen!

miss ud: tror det kan vara samma här :)

Anonym sa...

Den boken är bra.
Men det är svårt. Steg ett att städa och rensa kan ta tid om man säger så... (Jag skrev om det okt-06)
Ha det bra.

Linda K sa...

nilla. man får ta en bit i taget :)

Anonym sa...

superbra bok. Var ju ordningsfreak redan innan, fast inte när det gällde garderoben. Efter att ha läst boken fick garderoben sig flera omgångar. Nu har jag bara kvar det jag verkligen gillar o känner mig snygg i. Vilket i sin tur bidragit till att repliken "jag har inget att ha på mig" nästan aldrig används nu. /bella

Linda K sa...

bella: låter kanon! så vill jag också ha det :)

Anonym sa...

"Rensa i röran" är en riktigt inspir-bok.

Linda K sa...

mum: jag tror det med :)