fredag, september 8

Minisemester

Äntligen har vi kommit oss för att boka en minisemester, maken och jag. Det blir bara två nätter, och i Sverige. Men ack så skönt att få vara hustru och make en helg och inte mamma och pappa. Därmed inte sagt att jag inte kommer att längta ihjäl mig efter sonen, för det kommer jag så klart att göra. Han kommer dock att skämmas bort och pysslas om av mormor och morfar och antagligen inte sakna sina föräldrar nämnvärt.

Så, om några veckor: bara vara, sova hela nätter (eller ja...eh...vara i säng utan son) äta gott och mysa. Så ser helgen ut. Hoppas på vackert höstväder. På vägen är det inte heller omöjligt att vi piper förbi Vingåkers Factory Outlet.

...även på damsidan får vi in snygga skinnplagg för hösten från bla. Saki, Rock n Blue, Petroff och Tiger. Jeansshopen känns just nu otroligt komplett med tusentals jeans från Lee, Nudie, Miss Sixty, Denimbirds, Levis, Whyred, Acne och inte minst Tiger of Sweden m.flera. Dagsfärska nyheter är mängder av jeans från Lee, Levis, Nudie och Tiger, samt tröjor från Denimbirds, Nudie och Whipping Floyd. Nya märket Hummel går från klarhet till klarhet, och vi passar på att fylla på med mängder av nya plagg.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Å va mysigt!
Såna där helger kan man leva länge på.

Linda K sa...

jenny: ja det ska verligen bli en liten avkoppling :)

cina sa...

Vet inte hur länge sedan du var på Factory Outlet, men var beredd på att det tar tid att gå igenom allt! De har nämligen nästan dubblerat sin försäljningsyta. Det är nästan så att man går vilse. Fast utbudet har blivit klart bättre förstås...

Linda K sa...

cina: fyndade min svarta Tigerkavja och svart kjol till där för ett par år sedan. Ser fram emot ett par timmar där igen :)

polly sa...

Jag har haft det i åtanke länge, behöver en ny kostym. Men det är lite långt för bara en tur, sisådär. Men förr eller senare blir det väl av, hoppas jag.

Linda K sa...

polly: samma här, har tänkt och tänkt. nu blir det kanske äntligen av :)