tisdag, september 5

Leve oss!

Efter timmar av blod, svett och tårar (lätt överdrift) är vi nu äntligen färdiga med vår projektrapport, kollegan och jag. Vad bra den blev då! Nu har vi uttryckt oss på uppsatsskrivarspråk så till den milda grad att vi bara går runt och säger "jag hävdar" coh "vi drar slutsatsen att". Visserligen ska rapporten ventileras i Borås nästa vecka innan vi är godkända, men det känns redan nu som om det kommer att gå bra. Nästan så man borde fira med ett plagg eller nåt...

9 kommentarer:

Janne sa...

Grattis!

Belöna dig själv med lite kanelbullar vetja!

viveca sa...

Av någon anledning (tristress månne?) satt jag och läste lite inlägg från din begynnelse som bloggare, innan jag började läsa. Hamnade när du var lite lätt insnöad på ChokladMullbäret. Som jag skratta... Du kan konsten att skriva så att man liksom känner... hur det känns.... Hahaha! Forsätt blogga tills du är 80!

Linda K sa...

janne: tack. har inga såna hemma, men en riskaka med ostsmak kanske!

viveca: tack vad glad jag blir :D

Nyfiken sa...

Vad pluggar du? En kurs på högskolan eller?

Linda K sa...

nyfiken: 10 p distans på Bibliotekshögskolan i Borås: Att leda och utveckla biblioteks- och informationsrelaterade projekt. mycket givande :)

Anna sa...

Härligt jobbat! Fick plötsligt lite studielust - var kom den ifrån?

Linda K sa...

anna: jag tror den kommer då och då, och så blir man jättepeppad innan, har lätt ångest mitt i, och dansar på små moln efteråt :)

Nyfiken sa...

åh det lät spännande! grattis till uppsatsen =)

Linda K sa...

nyfiken: tack! :)