torsdag, juli 10

Brrr

Jag hittade såklart inte några Elsie Johansson-böcker när jag åkte och handlade mat ikväll. Däremot hittade jag senaste Stephen King! Är sucker för honom, kan inte låta bli. Gillar när han är Richard Bachman. Fast jag fattar inte riktigt varför, det står ju Stephen King större än Bachamn på boken.

Så nu blir det lite otäckt innan Nancy.

10 kommentarer:

Camilla sa...

S King är ju en mästare på att bygga upp stämningar. Det är skrämmande när det inte ens är läskigt. Jag har letat fram några av hans gamla noveller, perfekt sommarläsning.

Minna sa...

Jag ahr inte läst en enda Stephen King bok. Vilken ska jag börja med?

*darrar redan av skräck*

Linda K sa...

camilla: han rockar!

minna: hm... oj oj oj det finns så många. död zon, eldfödd eller talismanen!

Nattvinge sa...

Mmmm King. Jag är en sucker för King, han skriver så fantastiskt beskrivande. Jag SER hans karaktärer och miljöer. Satt och storlipade till slutet på Insomnia imorse för att ge ett exempel. Nu har jag börjat om med Det igen :-)

Linda K sa...

nattvinge: hu, det är ju megaruggo!

Cicki sa...

Det finns en samlingsvolym om Nancy. Jag hittade min på Coop. Det var ett sånt där erbjudande när man kunde köpa 4 böcker för en hundring. Böckerna om Nancy är toppenbra. Hoppas du hittar alla tre. Elsie Johansson har släppt en alldeles ny bok som handlar om kvinnoliv förr och nu. Den heter "Sin ensamma kropp".

Pixalexia sa...

När du väl läser Nancy kommer du på en sekund glömma alla otäckheter :)

Linda K sa...

cicki: jag söker!

pixalexia: ååååhhhhh....

malla sa...

Vilken King-bok köpte du?? Jag försöker mig på Lisey's Story på engelska, men om det är jag som är så otränad på att läsa engelska eller så van vid den "svenska" King vet jag inte, för det går lite knaggligt! :)

Novellsamlingen "Den förskräckliga apan" kan nog vara lagom lättsmält att börja med, för ovana King-läsare!

Linda K sa...

malla: åh den som är så bra! jag läste den också på engelska, tar lite tid, men åh andra sidan gör han sig så bra på engelska den gode king. jag köpte Blaze!