onsdag, juli 16

Dag 2

Mohaha, som jag trodde. Bloggeliblogg på hotellets bekostnad. Men nu hinner jag inte med mer. Vi har ett åland att upptäcka innan hemfärd. Grüss gott!

5 kommentarer:

Jessika sa...

Skönt med ett livstecken så här tidigt! Nu är allt som det ska igen... ;D Se upp för sniglarna!

Maria sa...

Glöm inte gratta Bruno på namsdagen imorgon!

whynja sa...

Hej!
Har nu varit inne på din blogg ett par gånger och tänkte att det kanske var dags att lämna ett litet avtryck. Har läst lite bakåt i tiden och gillar det jag läser. Fy farao vad du är rolig! Och så gillar jag din klädstil skarpt!! Vill du byta din garderob mot min, osedd?:) Oavsett, jag bokmärker och lär komma tillbaka!

Du kanske förresten har några tips; jag åker till Usa på måndag, stannar i sju veckor i Sunny California. Givetvis ska det shoppas, men man vill ju göra De Där fynden. Vad ska man kolla efter? Jag är sugen på en cashmir-tröja, pashminasjal, och så givetvis en Mulberry Bayswater. Tips på några affärer? Märken? Tips på andra produkter som man Bara Måste Köpa när man är i Usa? Tackar på förhand!

Anonym sa...

Hej Linda K! Jag är sugen på en sån där Dagmar wrap kofta, hur är storleken på den? Motsvarar 38 en M tror du? Ha en bra dag! / Linda A

Linda K sa...

jessika: inte en snigel så långt ögat nått ;D

maria: will do :D

whynja: hej, och tack! vad kul att du gillar :D jag har aldrig varit i caifornia, men dollarn är ju himla trevlig nu. sevenjeans kanske? över huvudtaget amerikanska märken är ju mycket billigare där än hemma. jag gillar abercrombie&fitch till exempel. billig cashemere kan du säkert hitta, ralph lauren kanske? happy hunting!

linda a: tror eller ej, men jag har en x-small! som inte alls känns pytteliten trots att jag brukar ha small eller mediu. så, en small funkar säkert till dig :)