torsdag, juli 10

Blogget

Jag föreställer mig hur en människa som bloggar politik, tekniska prylar eller något annat som jag tycker är skittråkigt, kommer in på mig blogg. Den personen kan inte tycka att jag har alla hästar i stallet, kanske. Vilket jag ju inte heller har. Men ändå, den där jesus.

Det är så lätt att bilda sig en uppfattning om folk utifrån deras bloggar. Tro att det som finns i bloggen är den fullkomliga och korrekta bilden av den som skriver. Det gör iallafall jag. Jag kan blir smått irriterad på dom där som skriver om samma saker, dom där som måste klä sig likadant, för att inte tala om dom som shoppar som funnes det ingen morgondag. För jag är ju fullkomligt annorlunda! ;)

Jag undrar vad jag skulle tycka om mig själv om jag var någon annan och kom in här?

20 kommentarer:

Anonym sa...

Jo men det kan jag beratta, man tycker valdigt bra om dig! Ramlade in hos dig av en slump, vet inte alls vem du ar men anda kanns det redan som om du ar en god van. Konstigt det. Jag menar, inte konstigt att man tycker om dig utan konstigt att det kanns som om jag kanner dig... Om det make sense? Sorry, skriver pa engelskt tangetbord sa saknar a,a och o. /Johanna

Linda K sa...

johanna: vad glad jag blir, tack :D!

Unknown sa...

Hämta din droppe för barnen,
Den väntar på att adopteras
och att hamna på allas bloggar.
mvh
Kristina

http://www.myter.blogg.se

Anonym sa...

Jag tror dom skulle tycka som jag, att du är en alldeles ypperligt härlig människa, iaf den del av dig som vi läsare möts av i bloggen. Och därmed får man en alldeles ypperligt härlig och underhållande blogg. Herregud, det är ju bara att titta på inlägget nedan med cowboybootsen, du är ju grym! Haha, ja jag veeet att jag jag är tjatig, men jag tycker faktiskt att du är himla bra :).

C. Meow sa...

Din blogg är riktigt mysig och lättsam utan att vara korkad. Glimten i ögat och en stor portion självironi. Kanske inte den blogg med de djupaste tankarna, men det har du nog valt medvetet och inte för att du inte har dem.

Men visst är det så att man skapar sig en bild av det som man läser - men visst läser man även mellan raderna? Jag funderar också ibland vilken uppfattning människor får om mig.

Anonym sa...

Lättsam, ungefär så.

Annie - PD sa...

Du är ju väldigt öppen och rakt på sak och det var nog det jag reagerade på först när jag kom in på din blogg för 100 år.

Gillar't fortfarande förstås :D

Anonym sa...

jag tycker du verkar som en härlig, kul och smart person som mycket väl skulle kunna vara en god vän. Läser varje dag men kommenterar inte så mycket. Fortsätt som du gör så är vi många som är glada!

Linda K sa...

kristarand: fint :)

laura: gulle dej. tack :D

camilla: ja en del utelämnar man ju ;D

vicktoria: jag kan vara skitjobbig också :D

annie: tack detsamma! :D

jenny: tack vad glad jag blir :D

Anonym sa...

Kan bara stämma in i de andras inlägg. Hittade till din blogg av en slump för ett tag sedan och nu kan jag inte sluta läsa ;)

Gillar din sköna, ärliga o avslappnade stil samt att du står upp för dina åsikter. Precis som Johanna skriver så känns det som du är en god vän, och det känns lite läskigt eftersom jag egentligen inte känner dig över huvudtaget, strange..

Keep up the good work girl!
/Cecilia

Anonym sa...

du skulle bli kär i dig själv :)

Linda K sa...

cecilia: tack! nu blir jag riktigt mallig :D

hedgehog: :D som jag i dig då!

Anonym sa...

Du skriver roligt (=du har alla alla hästar i stallet) och lättsamt avslappnat och personligt. Gillar det mycket! Läser din blogg varje dag och det känns som "jag känner" dig. Bara att tacka och buga - kör hårt!

Ps. Vilka niceiga boots du fick hem från staterna:)

Anonym sa...

Säger som Hedgehog-Sara - du skulle bli kär i dig! Det är vi andra ju!

Anonym sa...

Även jag hamnade här av en slump men tycker din blogg är lättsam och lite sådär halvtokigt rolig som man behöver för att överleva den grå vardagen. Visst handlar mycket om ytligheter men varför mååste man vara så himla seriös hela tiden...
Dom som intresserar sig för teknikprylar och politik kan ju hålla till någon annanstans :o)
Kram
Jessica i Malmö

Anonym sa...

Jag har också hamnat här av en slump för ungefär ett år sedan.
Tycker om att dyka upp här ibland och se vad du har för kul att berätta. Men sen du började med ditt vänsterprassel så tycker jag att inläggen har blivit sämre. bestäm dig för en blogg.
Kanske inte var kritik du var ute efter men så blev det.
Tycker att du verkar vara en hel go tjej och mamma.

Linda K sa...

miss jones: tack rara! :D

annicab: *rodnar* :)

jessica: tack :D

anonym: tack! kanske har den här bloggen blivit annorlunda och mer barninriktad sen jag blev mammaledig, men det har ju sin naturliga förklaring. jag har inget emot att tjäna en extra hacka på prasslet, så jag fortsätter ett tag till :)

Anonym sa...

Jag har också fastnat för dina inlägg som ofta har en rolig knorr. Får mig att själv vilja skriva skojigare och kortare inlägg.. (utan vidare lycka.. jag är ganska långrandig.. som kanske märks i denna kommentaren också.. ha ha)

Jag tycker att det känns positivt att du är som du är.. du verkar ha både barnasinne och egna intressen i behåll. Inte för att jag tror att barn "tar" sånt ifrån en men det ger en bra känsla ialla fall (har inga barn och ännu ingen 30års kris..)

Linda K sa...

batgirl: tack snälla :D

Sara sa...

Jag snubblade in idag och tycker det låter väldigt trivsamt här. Även om det är "jaget" som står i centrum så känns bloggen inte för personlig.

Din blogg får mig dessutom till att tänka på den första bloggen som jag började läsa, Barcelona - Stockholm. Innehållet är inte helt det samma men ni skriver båda rappt och fyndigt med självironi!