fredag, november 9

Nån som har en Cavalli-ring att sälja?

Jag sitter här och är jättebesserwisser eftersom jag inte själv varken trängdes i butik eller på nätet igår och i natt. Men visst är det rätt komiskt att folk går in i en buitk för att de vill ha en klänning i storlek 36 men kommer ut med en kavaj i storlek 42. Bara för att. Bättre än ingenting, typ. Och man kan ju alltid försöka kränga den på blocket till minst dubbla priset.

*skrockar besserwissrigt*

9 kommentarer:

Anna sa...

Där jag shoppade igår fm var det helt folktomt, det var alltså inte H&M. Underbart! Expediterna på NK damunderkläder viskade längtansfullt med varandra om vilka Cavalli"godbitar" de suktade efter och jag log, nöjd med att avstå från böket på andra sidan gatan.

Smartasmia sa...

Ahh..du skulle ha skrikit lite tidigare. Jag kunde inte sova inatt och var inne och kikade på HM-sajten vid 4-tiden imorse. Då fanns ring kvar. Själv är jag nada intresserad av denna kollektion...och tycker hysterin är närmast komisk. Fast jag skulle definitivt ha valt armbandet eller ringen om ngt:-)

Linda K sa...

anna: skönt at tinte känna hetsen :)

smartasmia: HA HA HA vännen jag skojade! en cavalliring är nog det sista jag vill ha. nä förrensten, skinnjackan :D

Mie, Absolut Guldkant sa...

Då kan vi besserwissra i hop;) Skulle aldrig utsätta mig för ngt sånt;) *såvida det inte var ngt i kollektionen jag heeeemsk gärns ville ha förstås*

Linda K sa...

mie: ha ha ha, det förstås ;)

ewac sa...

Jag har också klara mig , var inte ens sugen .
ewac

Linda K sa...

ewac: rätt skönt, eller hur?

Miss KeepYourDistance sa...

Jag fattar inte. Dubbla priset på Tradera/Blocket för redan hutlöst dyra H&M-plagg. Jag fattar inte. Varför inte lägga de pengarna på något... host, host.... finare. Jag fattar inte. Men, men...

Linda K sa...

miss kyd: inte jag heller!