tisdag, november 13

Puss och förlåt

Sent igår kväll fick jag den briljanta idén att börja kolla på föräldraledighetsdagar. Sånt är ju så okomplicerat och lättsmält, speciellt i trötthetens tecken klockan halvelva en måndagkväll. Tyckte inte maken visade nåt vidare engagemang, så jag blev arg och gick och la mig.

I morse när jag klev upp hade han fixat allting, hur vi ska vara föräldralediga och ha semester för att allting ska gå ihop fram till inskolning på dagis.

Tack söta maken!

14 kommentarer:

Doris och Rita sa...

:-D
Det är kärlek det!

Linda K sa...

doris och rita: japp. samt blidkning av gravid hustru ;)

Frida sa...

wow vilken supermake! min make har mest attityden "det löser sig", i kombination med ett hemskt oflexibelt jobb, vilket leder till att jag får fixa allt, samt ta alla jobbiga grejer som inskolning samt deltidsarbete när han ska jobba på annan ort :(

Linda K sa...

frida: man måste hjälpas åt!

fru A sa...

vilken klippa! det där är inte det lättaste... (och du blev helt nöjd med hans lösning?)

Linda K sa...

fru a: den var perfekt!

Sunflower sa...

Vilken prins du har! :)

Linda K sa...

sunflower: mmmm :)

Frida sa...

linda k: han är inte emot att hjälpas åt, han är bara dålig på planering och framförhållning. fast han är super på många andra sätt!

Linda K sa...

frida: det betvivlar jag inte! jag är också jättebra på andra saker än att fylla i blanketter ;D

Spiro sa...

Har försökt att titta på det här med havandeskapspenning och bara det gör mig virrig. Hur ska man avgöra hur många lyft man gör om dagen och hur många kg det rör sig om när det är patienter jag lyfter? MYSKO!

Linda K sa...

spiro: öh? såna beräkningar slipper jag tack och lov.

Jessica E sa...

Planera föräldradagar är att jämställa med raketforskning tycker jag! och ABSOLUT inget man ska syssla med på tom mage eller 10 min innan sängdags...

Är svettig varje gång jag knappat in för att regga dagar :-) men nu har vi satt oss ned både maken och jag och planerat fram till dagis start i aug 08.

Linda K sa...

jessica e: det känns ju rätt mysko att planera för sommaren och hösten 09! och visst, det är ett enda stort mysterium, kunde de tinte var lite lättare?