söndag, november 11

Övermod?

Jag har fått blodad tand och benämner mig numera brodererska (?). Skulle man inte kunna påta ihop den där Svenskt Tenn-kudden själv kanske?

11 kommentarer:

Missy sa...

Absolutely luverly! Kan du göra en till mig också...? ;-)

Linda K sa...

missy: hö hö, själv är bäste dräng :P

ewac sa...

På maskin kanske?
ewac

emma sa...

oooh den där kudden skulle vara en perfekt julklapp till pappa och hans lilla "bibliotek". hittade den dock inte på hemsidan, vågar man fråga vad den kostar?

Anonym sa...

BLI MEDLEM PÅ http://gratisgen.se/?ref=36937
! EN BÄTTRE SAJT FÅR MAN TA OCH LETA EFTER. AAAAAAAAAAALLLT ÄR GRATIS OCH MAN SKA BARA VÄRVA VÄNNER OCH VIPS SÅ HAR MAN 500 KR I PRESENT KORT TILL MQ ELLER KANSKE ETT PLAYSTATION 2 SLIM!
bli medlem http://gratisgen.se/?ref=36937

cicci sa...

Jag lovar, det går! Nu är du säkert hooked och då blir inget som förr.
Nu tänker jag: allt jag vill ha som jag ser går att sticka själv (nja...). Såg en underbar röd halsdukslikande sak i senaste Elle för 15.000 !!! Jag tänker apa efter.. :)

Linda K sa...

ewac: nä det får bli för hand.

emma: mja en 1200 får man nog slänga fram.

cicci: ha ha, vi får väl se... ;)

Cosmopolit sa...

Självklart kan du fixa det själv. Kalkera av på tyget du ska brodera så fixar det sig. Min kära farmor hade en broderiskola i Portugal och var fenomenal på att just brodera, nu finns det MÅNGA alster här hos hennes ena (av två) barnbarn.

Linda K sa...

cosmopolit: cool!

emma sa...

oooh, en 1200 för en kudde e kanske lite för mycket till min kära fader. nog för att han lär uppskatta den men kanske inte 1200 kronors mycket. blir till å friska upp syslöjdens kunskaper om det skall ligga en sådan under granen i år.. kommer till att följa din blogg med spänning för att se ett resultat...

Linda K sa...

emma: ooohhh under pressure! :D