Mitt uppdrag i köket ikväll: att göra papadums. Sonen och jag tycker det är ett väldigt roligt namn. Maken tycker sådär.
Receptet? Självklart, kommer här:
Ta en förpackning Papadums
Öppna den
Pensla på lite olja
Mikra en minut
Serveras med indisk gryta (och den görs lämpligen av en make)
13 kommentarer:
oahahahahaha - mygod, du är min köksidol :)
du är ju Sveriges Nigella. *bugar mig*
hedgehog: säg bara till om du är sugen på nåt nytt, det sprutar recept ur mig :D
Det där: mikra en minut känns lite unsafe, hur lägger du dem i mikron? Vilken effekt? Lock eller inte lock? En minut exakt eller ungefär? hur många åt gången?
hedgehog: så många frågor! mitt känsliga kockhuvud går i spinn... jag tror det står på paketet?
Blev nästan skräckslagen när jag läste att du gav dig i kast med Padadums! Insåg sedan att ni trakterar en annan sort än vi, våra skall nämligen ner och vända i frityrolja och sedan svälla upp och bli lätt bubbliga och krispiga. Vi kör indiskt imorgon - fast med Naanbröd
Ooooj, nu blev det svårt! Alltså - ska man pensla oljan på förpackningen eller på själva papadumsen/papadumsarna?
Härligt, låter precis som matlagning i min smak. En styck make är oxå praktiskt i sammanhanget;)
marie: den lätta sorten såklart :P
dorisettan: öh.. jag minns inte riktigt...
mie: japp, braåha!
Mums!
donnasandra: det var det!
Fast mamadams är nog strå´t vassare:-)
Hahaha! SÅ skön!
dorisettan, jag tror man kan pensla oljan direkt på pappan, jag. För att lägga mig i.
Skicka en kommentar