lördag, februari 9

Jag har en plan...

Nu vet jag så väl att bästa taktiken är att helt och hållet är att undvika butiker. Fysiska som virtuella. Borde väl radera alla nätshoppar från min lista, men jag tror dom får förbli. Det finns ju ett liv efter 10 mars också. Men håll klickfingret borta!

Men. Jag har en fördel. Jag är gravidtjock. Inte mycket passar. Jag får dessutom ont av att gå, vilket föga gynnar spring på stan.

Detta kan funka!

2 kommentarer:

Astrid och Amanda sa...

Haha, jag läste följande: "Men. Jag har en GÖRDEL. Jag är gravidtjock." och blev väldigt förvirrad. En gördel borde väl inte gå att använda när man är gravid, och det man kan få på extremt obekvämt? Men så läste jag igen. Och insåg att jag nog var lite trött i huvudet idag.
Jag har själv liknande köpförbud på just kläder (skor, accessoarer, skönhetsprodukter etc är fritt fram) eftersom jag håller på att gå ner i vikt, då känns det lite onödigt att köpa saker som snart kommer vara för stora. Fast det är lite konstigt nu, halva garderoben är lite för stor, halva garderoben lite för liten! Men den som väntar på nåt gott... får en shoppingtur senare :D
/Astrid

Linda K sa...

astrid: åh då har du också nåt att jobba mot. kommer ihåg när jag viktväktade bort 10 kg, vad kul det var att invänta mindre storlekar. heja, jobba på! :)