tisdag, februari 19

CRAVING


Men herregud, jag skulle kunna döda göra något brutalt för en cola light. Jag har aldrig varit så sugen på det som just nu. Jag törstar ihjäl. Ska jag behöva pallra mig iväg och köpa en?

Ja det ser inte bättre ut. Jag kan väl inte sitta här och avlida heller.

UPDATE: Aahhh...
Worth waiting for.
Because I´m worth it.
Om katten själv får välja.
Merci for being you.

15 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Probably the best cola in the world? ;)

Och - Hedgehog, probably the sickest hedgehog in the world.

Jag har lite cola, tycker du att det är tjabbigt om jag dricker upp den så de sjuka barnen blir utan? Det räcker bara till en...

emma sa...

Jag dricker inte cola SÅ ofta men det finns nästan inget jag kan bli mer tvärsugen på (jag är norrlänning så jag får sätta ihop vilka ord jag vill, nästan).

Anonym sa...

Och jag sitter här och längtar efter en semla! Det är ju tisdag, visst borde man få äta en då? Om jag orkar gå och köpa en förstås...
/Sandra

Linda K sa...

hdgehog: klart DU ska ha colan, kvinna! drick! det rä en order :)

emma: ibland har man inget att sätta emot. tvärsugen rä väl prima :D

sandra: det borde man!

Anonym sa...

Har en liten fråga ang din beställning hos jersey b c. Hur funkar det? betalar man med kort eller får man faktura? Tillkommer nån avgift? Lite sugen på att beställa.. Tack på förhand!
/Semmel-Sandra

Linnéa sa...

Ibland glömmer jag bort din blogg, vilket gör det ännu bättre när jag väl kommer ihåg den. Då har jag en massa att läsa och det är alltid lika spännande.
Sist jag skrev till dig beklagade jag mig över graviditetens hemska symptom - tröttheten. Men nu är snart v.17 här och tröttheten har allt börjat dra sig undan. Det hade egentligen inte spelat någon roll längre, för nu har vi äntligen fått lyssna på bebisens fina hjärtljud och nu känns allt bara sådär löjligt jag-vandrar-på-moln...igt.
Jag undrar när din bebis planerar att ploppa ut. Vilket datum är beräknat? Det är också ett av spänningsmomenten när jag klickar in mig till dig; har den tittat ut eller ej?! Jaja. Lycka till i massor!

Linda K sa...

semmelsandra: jag betalar med kort. kommer inte ihåg om det finns alternativ. gratis frakt är det iallafall!

linnea: vår bebis beräknas ploppa ut den 27 mars. det blir inte en dag försent! visst är det mysigt att lyssna på hjärtat! ska ni på ultrljud också snart då?

Linnéa sa...

Ja, efter en veckas skidåkning i Sälen (läs; mysa med sambons syskonbarn på skidskolan, smååka och laga mat medan männen svischar ner fort mellan granarna) blir det ultraljud. Och eftersom att vi nu fått lyssna på dunkandet där inne känns det momentet mer roligt än nervöst och oroligt nu. Och så ska det väl vara. Jag har inte läst om något kön i bloggen; ni ska bli överraskade, eller?

Anonym sa...

Nämen?

Jag hade GRYMMA cravings på Cola Light när jag väntade barn. Båda gångerna.

Linda K sa...

linnea: spännande! det är jättehäftigt att se bebben. ja vi tänkte bli överaskade :D

sandra: det bara kom som blixt från klar himmel. halsade den, och sen var det bra. for now...

Cecilia sa...

Hmmm nu blev jag också jättesugen, och jag är inte ens gravid.

Sara T sa...

Jag har i princip inga cravings alls, förutom mat i största allmänhet. Hade isf mer innan jag blev gravid... Hmmmm. Betyder det att bebben kommer att bli en "pain in the as" och kräva allt sedan när den väl är ute? :) (snart vecka 20)

Linda K sa...

cecilia: det kan hända alla :)

sara t: ha ha, nä jag tror den mest kommer att vilja ha mjölk :P

Helena: mitt rum sa...

Spännande - jag hade också en riktigt sjukt stark craving efter cola periodvis under båda mina graviditeter. Det funkade dock inte med light-varianten...

Linda K sa...

helena: det här var en stundens ingivelse, har inte regelbundna cola-cravings :)