måndag, februari 5

Shame on me

Oj. Vi skickade sonen till dagis imorse fast han är snorig och hostig. Men sprallande pigg och glad. Skäms lite, och inväntar halvt som halvt ett telefonsamtal under dagen. Från dagisfröken. Jobba jobba jobba....

9 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

ah, du kan ju slänga över sonen hit om det kniper - här finns några stora sjuka barn och en frisk pigg hundvalp :)

Linda K sa...

hedgehog: åhhh då vill jag också komma med! :D

hedgehog-sara sa...

Linda K: jag är inte den som är knusslig - jag sätter på kaffet!

Linda sa...

*räcker upp handen* here's another bad mother...

Linda K sa...

hedgehog: jippi! :)

linda: huja... hoppas vi klarar oss :S

Mia sa...

*ha ha* Så gör jag och min make också ibland. Lämnar på dagis och väntar på telefonsamtal sen. *haha*

Linda K sa...

mia: så länge inte plutten själv mår dåligt... :)

Jennie sa...

Jag är förskolelärare och arbetar på dagis. Det är tråkigt att ni gör så bara för att ni vill komma iväg till jobbet. Varför inte ha hemma barnen en extra dag så ni vet att det är ok? Det är stor skillnad att ha barnen hemma och att vara på dagis med en massa andra barn. Ni blir ju bara ditringda ändå.. Det är sånt här som gör att sjukdomarna går runt - runt. Och nej, det är faktiskt inte så kul att behöva vara hemma sjuk med karrensdag för att föräldrar skickar barn till dagis innan de är friska. Så bra lön har vi inte!

Linda K sa...

jennie: jag skulle aldrig skicka sonen till dagis om jag trodde att han inte mådde bra. Snoriga och hostiga är ju ungar alltid den här tiden på året. har bra relation med dagisfröknarna och dom säger själva att lite snor inte spelar någon roll. jag förstår ju att det blir jobbigt för er om föräldrar inte tar sitt ansvar. fast ibland är det svårt att veta hur man ska göra. alltid har man dåligt samvete för nåt :)